"Fatih ile her yerde oynarım"

Ülkemizi Rusya'da başarı ile temsil eden Gökdeniz Karadeniz,“Rusya'da Türk bayrağı açmak zordur ama biz bunu başardık” dedi. RUSYA'DA TÜRK BAYRAĞI AÇMAK ÇOK ZORDUR "Çok güzel, gurur verici olaylar. Türkiye'de Trabzonspor ile şampiyonluk yaşayamamıştım anc

Ülkemizi Rusya'da başarı ile temsil eden Gökdeniz Karadeniz,“Rusya'da Türk bayrağı açmak zordur ama biz bunu başardık” dedi.

RUSYA'DA TÜRK BAYRAĞI AÇMAK ÇOK ZORDUR

"Çok güzel, gurur verici olaylar. Türkiye'de Trabzonspor ile şampiyonluk yaşayamamıştım ancak buraya geleli 2 senedir şampiyonluk yaşıyorum. Benim de katkım varsa ne mutlu bana. Ülkemdeki insanlarda benimle birlikte seviniyorsa benim için en büyük mutluluk bunlar.
Burada Türk Bayrağı açmak çok zordur, güç bir olaydır. Ama bizi çok seviyorlar ve başarılı olduğumuz için de sempati ile bakıyorlar, saygı duyuyorlar. Bayrakla sevinç yaşamamız bizim için çok gurur verici bir olay"

DAHA ERKEN YAŞLARDA TRANSFER OLMAK İSTERDİM

"Ben iki sene önce transfer oldum buraya. Transfer olduğumdan bu yana benim için çok başarılı günler geçiyor. Ama ben Trabzonspor'da da çok mutlu günler yaşadım. Tabiki daha erken yaşlarda ayrılmak isterdim. Bunlar nasip, kısmet işleri. Böyle olması gerekiyormuş böyle oldu"

BARCELONA MAÇINI UNUTAMAM

"Futbolcuların çok özel anılar oluyor. Barcelona maçı da benim için çok anlamlı ve özel. O maçta gol atmamda benim için çok güzel. Ama özellikle benim golümle kazanmamız benim için çok daha mutluluk verici bir olay. Allah'a çok şükür bu güzellikleri gördüm, inşallah bunun devamı gelir"

SİTEMLERİM İŞE YARADI

"İlk geldiğimde bir ilgisizlik söz konusu idi. Ben buraya geldiğim ilk sene R.Kazan'ın 50. yılı idi. Tarihlerinin en büyük transferi olarak geldim. Ama basından kimse buraya gelmedi. Bu sene nasıl Türk bayrakları ile şampiyonluk turu attıysak geçen sene de attık. O zaman kimse gelmemişti Türkiye'den. Çok sitem ettim herhalde sitemlerim biraz yerine ulaştı. Son şampiyonluğumuzda çok gelen oldu Türkiye'den, herkese teşekkür ediyorum. Burada biz başarılı olduğumuz zaman Gökdeniz Karadeniz diyorlar ama sonuçta Türk futbolcusu diyorlar. Türkiye'nin çok ismi geçiyor. Barcelona'na gol attıktan sonra Türk oyuncu diye söz edildi. Bunlar daha çok mutlu ediyor"

TEKLİF GELDİ SATMADILAR

"Biz profesyonel futbolcuyuz. Ben buraya gelirken 5 yıllık bir kontrat yaptım. İki yılım bitti, 3 yılım kaldı. Her şey kulübün elinde. Kulüp beni göndermek isterse o zaman konuşulur. Yazın birkaç teklif geldi ama kulüp satmak istemiyoruz dedi. Burada mutluyum ama futbolda hiçbirşey belli olmadığı için kesin konuşmak doğru olmaz."

FATİH İLE HER YERDE OYNARIM

"Fatih özel bir futbolcu. Fatih ile oynamak bana çok zevk veriyor. Fatih ile her yerde oynarım. Fatih Tekke Zenit'te kalabilir, Kazan teklif yapabilir ya da Trabzon'a dönebilir. Tüm bunları bize zaman gösterecek"

FEDERASYONA GÜVENİYORUM

"Maalesef Dünya Kupası'na gidemedik. Teknik direktör konusunda en iyi kararı Federasyon verecektir. Yerli ya da yabancı fark etmez. En doğru kararı vereceklerdir"

TRABZON FORMASI İLE KUPA KALDIRMAK HERKESE NASİP OLMAZ

"Trabzonspor aslında lige iyi bir başlangıç yaptı ancak sonrasında işler iyi gitmedi. Şu anda kötü bir dönem geçiriyorlar. Ama Trabzonspor büyük bir takım büyük bir camia.

Çok yakın bir zamanda ben işlerin rayına gireceğini düşünüyorum. Kendilerini toparlayacaklar ve özlenen Trabzonspor'u izlettireceklerdir diye düşünüyorum. Şu an yeni bir oluşuma gidecekler ve zamana ihtiyaçları var.

Trabzonspor taraftarı çok fedakar bir taraftardır. Yıllarca şampiyonluk yaşatamadık onlara. İki tane Türkiye Kupası kazandık sadece. O kupaları kazanmak da benim için çok gurur verici bir olay idi. Trabzon forması altında kupa kaldırmak herkese nasip olmaz. Trabzon şehrinin bir tek Trabzonspor'u var. Sadece destek olsunlar"

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri