Fatih Tekke'den Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çeken sözler! "Kalemizin önüne çekilelim diye..."

Alanyaspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor, Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'ye konuk olacak. Müsabaka 21.00'de başlayacak.

Alanyaspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Tekke'nin açıklamaları şu şekilde;

Zor bir deplasman. Kadro derinliği, kaliteli oyuncular. Dünyanın en iyi hocalarından bir tanesi. Hepsini düşündüğünüzde geçen hafta iyi bir galibiyet. İşimiz zor. Bizim eksiklerimiz var. Beklenen oyuncuları gelmeyen, ön tarafta problemleri olan, şikayetleri çok olan ama dillendirmeyen bir takımız.

Alanyaspor olarak geçen sezonun ikinci yarısının sonu ve bu sezonun başı itibarıyla oyun ritmimiz istenen seviyede. İyi oynanan maçlar oldu ama galibiyet almakta zorlanıyoruz. Cesur oynayacağız. Kalemizin önüne çekilelim diye düşüncemiz yok. Top bizdeyken set hücumlarımız olacak. Hata yapabiliriz. Baskıdan geri durmak, istediğim bir şey değil. Cesurca oynamaya çalışacağız. Oyuncularımdan iyi performans bekliyorum. Arada ciddi fark var ama oyun olarak ve organizasyon olarak yenilmek istemiyorum.

Her maçta, risk almamız gereken yerde risk alıyoruz. 3 maçta çok iyi oynadık ama 2 puan çıkartabildik. Anlarda yenilebiliriz. Rakipte bireysel olarak kalitesi yüksek isimler var.

Videolarını izleyerek antrenörlük hayatımızı geçirdiğimiz bir teknik adam var. İstediğimiz puanları alırsak mükemmel olur.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri