Fatura Ziya Doğan'a Kesildi

Trabzonspor'da, Ankaragücü karşısında ortaya konan futbol kimseyi memnun etmedi. Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger ise kaybedilen puanların sorumlusu olarak Ziya Doğan'ı gösterdi. Teknik Direktör Ziya Doğan da, dünkü maçta pozisyon bulamakta zorluk çektik

Trabzonspor'da, Ankaragücü karşısında ortaya konan futbol kimseyi memnun etmedi. Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger ise kaybedilen puanların sorumlusu olarak Ziya Doğan'ı gösterdi. Teknik Direktör Ziya Doğan da, dünkü maçta pozisyon bulamakta zorluk çektiklerini söyledi.

Trabzonspor'da Ankaragücü maçında ortaya konan futbol sorgulanıyor. Karşılaşma boyunca rakip kalede ciddi tehlikeli atak geliştiremeyen ve sahadaki futbolla taraflı tarafsız herkesi şok eden oyun gelecek maçlar için ümit vermedi. Bir maçı eksik olmasına rağmen 4 haftada 7 puan toplayan takımın teknik direktörü Ziya Doğan'da, dünkü karşılaşmadaki oyuncu değişikliği ve oyuna müdahalede yetersiz kalmasıyla yeniden eleştirinin hedefi oldu. Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger, yaşanan 2 puan kaybının faturasını Doğan'a kesti. Teknik Direktör Ziya Doğan'da Ankaragücü maçında ortaya konan futboldan memnun değil. Bunu açıkça dile getiren Doğan, "Ankaragücü maçında istediğimiz oyunu oynayamadık. Gol bölgelerinde çok etkisiz kaldık. İkinci yarı forveti desteklemek için 3-5-2'ye döndük. Ancak 1-2 pozisyon bulabildik. Beklediğimiz bir oyun olmadı. Rakibimiz iyi oynayarak özellikle defansta hata yapmadı. Bu maçla ilgili çok fazla konuşacak şey yok. Kazanamadık ve yapacak bir şey yok." diye konuştu.

"Bazı sıkıntılarım var." diyen Doğan, "Rakip forvet bizi fazla zorluyor. O bölgedeki oyuncularım çoğu sezon başladıktan sonra takıma katıldıkları için hazır değiller. Çok topla oynadıkları zaman rakibin çoğalmasını sağlıyorlar. Bununla ilgili çalışma yapmak lazım." dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, ikinci seyircisiz oynadıkları maçtan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Ankaragücü maçını mutlak surette kazanıp ligdeki yarışlarını devam ettirmek istediklerinin altını çizen Sayitoğlu, "Maçta iyi bir oyun ortaya koyamadık. Artık eksikleri hocamız zannediyorum tespit edecektir." İfadelerini kullandı.

-DÜLGER DOĞAN'I BOMBALADI-

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger, Bordo-Mavili takımın Ankaragücü karşısında aldığı beraberliğin tek sorumlusu olarak Teknik Direktör Ziya Doğan'ı gösterdi. Maçla ilgili kişisel görüşlerini açıklayan Dülger, "Maçta kaybedilen puanın sebebi Ziya Doğan'dır. Hocamız da bu maça motive olamamıştır. Ziya hocanın tercihlerine saygı duymamamız gerekiyor ama oyuncu değişiklerinde de hatalı tercihler yaptı. Hesapta olmayan puan kaybı yaşadık." şeklinde konutu. Dülger'in bu açıklamaları sonrası, yönetim içerisinde daha önceden beri var olan Ziya Doğan rahatsızlığı bir kez daha gün yüzüne çıkmış oldu.

Zaman 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri