Filenin Sultanları Olimpiyat maçları ne zaman, saat kaçta? İşte maç programı

Gözler Filenin Sultanlarının maç programına çevrildi. Spor tutkunları heyecan dolu maçları sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Filenin Sultanları Olimpiyat maçları ne zaman, saat kaçta? İşte detayları sizler için hazırladık.

Paris Yaz Olimpiyatları’nın açılış töreni yapılırken, gözler A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın maç takvimine çevrildi. Peki, Filenin Sultanları Olimpiyat maçları ne zaman, saat kaçta? İşte detayları sizler için hazırladık. Tüm merak edilenler haberimizde...

Kadroda yapılan değişiklikle Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın dahil edildi. Filenin Sultanları, C Grubu’nda Hollanda, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile karşılaşacak.

Olimpiyatlarda İlk Heyecan

Beş oyuncu, Beyza Arıcı, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Gizem Örge ve Melissa Vargas, ilk kez olimpiyat heyecanını yaşayacak. Takımın kaptanı Eda Erdem Dündar ise üçüncü kez olimpiyatlarda yer alarak tecrübesiyle öne çıkacak.

TÜRKİYE - HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris Olimpiyatları’nda 27 Temmuz - 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında mücadele edecek. Milliler, ilk maçını 29 Temmuz Pazartesi günü Hollanda karşısında saat 10.00’da oynayacak. Bu önemli mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz belli olmadı.

Filenin Sultanları, 1 Ağustos’ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos’ta İtalya ile karşı karşıya gelecek. Her iki maç da saat 10.00’da başlayacak.

Filenin Sultanları, Londra 2012 ve Tokyo 2020 Olimpiyatları’nda da boy göstermişti. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Milletler Ligi’ne çeyrek finalde veda eden milli takım, Paris Olimpiyatları’nda madalya kazanmayı hedefliyor.

Milli voleybolcular, 2023'ün eylül ayında Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'nda ev sahibi Japonya, Brezilya, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin ve Peru ile mücadele etti. Porto Riko, Bulgaristan, Peru, Arjantin, Brezilya, Japonya ve Belçika'yı yenerek "7'de 7" yapan milliler, organizasyonu tarihinde ilk kez yenilgisiz lider tamamlayarak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde etti.

FİLENİN SULTANLARININ MAÇ PROGRAMI

29 Temmuz
10.00 Türkiye-Hollanda

1 Ağustos 2024
10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

4 Ağustos 2024
10.00 Türkiye-İtalya

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri