Flaş gelişme! O Kulübün şampiyonluk kupasına el konuldu

Gençlerbirliği Spor Kulübü borcunu ödeyemediği için haciz işlemiyle karşı karşıya kaldı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Spor Kulübü, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle Alagöz Holding'ten aldığı 69 milyon liralık borcu ödeyemediği için haciz işlemiyle karşı karşıya kaldı.

Gençlerbirliği Spor Kulübü, ekonomik zorlukları aşmak amacıyla Alagöz Holding’den 69 milyon lira borç almıştı. Ancak borcun geri ödenememesi üzerine Alagöz Holding, Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak ihtiyati haciz kararı çıkarttı. Bu kararın infazı için Ankara Batı İcra Dairesi'ne başvuran holding, haciz işlemini başlattı.

Şampiyonluk Kupalarına El Konuldu

İcra memurları, İlhan Cavcav Tesisleri’ne gelerek ihtiyati haciz kapsamında kulübe ait birçok mala el koydu. El konulan eşyalar arasında Gençlerbirliği'nin kazandığı şampiyonluk kupaları da bulunurken, bilgisayarlar, yazıcılar ve televizyonlar da haczedilen mallar arasında yer aldı.

Kulübün, kendisine tanınan süre içinde borcunu ödemesi durumunda haczedilen eşyalarını geri alabileceği belirtildi.

Gençlerbirliği'nden Açıklama Gelmedi

Gençlerbirliği Spor Kulübü, yaşanan olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri