Futbolcular Birbirine Girdi

Bitime 5 dakika kala iki takım futbolcuları da sinirlerine hakim olamadı. Cisse atıldı, Santos'un tekmesi sarı kartla cezalandırıldı.Önce Tello çıldırdıBeşiktaş-Denizlispor karşılaşması büyük bir mücadeleye sahne olurken, maçın son dakikalarında iki takım

Bitime 5 dakika kala iki takım futbolcuları da sinirlerine hakim olamadı. Cisse atıldı, Santos'un tekmesi sarı kartla cezalandırıldı.

Önce Tello çıldırdı

Beşiktaş-Denizlispor karşılaşması büyük bir mücadeleye sahne olurken, maçın son dakikalarında iki takım futbolcularının da sinirli hareketleri dikkat çekti. 80. dakikada Tello ile Fatih kapıştı. Şilili futbolcu, baldırına sert bir şekilde basan Fatih'e vurmaya çalıştı. Daha sonra Santos'un yerdeki Nobre'ye tekmesini hakem Yunus Yıldırım es geçti. Kapalı tribünün önünde iki takım futbolcuları birbirine girdi, hakem Cisse'ye sarı kart gösterdi.

Fransız'dan protesto

Yıldırım'ın bu kararını alkışlayarak protesto eden Fransız futbolcu, ikinci sarı kartını görüp, oyun dışında kaldı. İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın sert itirazları da kararı değiştirmedi. 90. dakikada yaşananlar Siyah-Beyazlı futbolcular ve taraftarları adeta çıldırttı. Denizlisporlu Santos'un, Mert Nobre'nin kafasına attığı tekme sonrasında hakem Yunus Yıldırım sarı kartına başvurunca tribünler bu karara büyük tepki gösterdi.

Onikinci adam!

Tello'nun 60. dakikada attığı 3. golün ardından sahaya giren genç Kartal, mutluluğunu İbrahim Toraman'la paylaştı.

Kartal 2-0 geriye düştükten sonra tribünde müthiş tezahüratlar yaptılar. Tribündeki coşkunun sahaya taşınmasını sağlayan taraftarlar, Beşiktaş aleyhine çalınan düdüklere rağmen, elde edilen 3 puanla 90 dakika sonrasında büyük sevinç yaşadı. Tello'nun 60. dakikada attığı 3. golün ardından sahaya giren genç Kartal ise mutluluğunu İbrahim Toraman'la paylaştı; sarıldı, 'çak' yaptı ve sessizce sahadan ayrıldı...

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri