Güneş Fatih Tekke için ne dedi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısında hem skordan, hem oyundan memnun olmadığını söyledi. Güneş, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, daha iyi oynamak zorunda olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: ''İlk yarıda akıc

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısında hem skordan, hem oyundan memnun olmadığını söyledi.

Güneş, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, daha iyi oynamak zorunda olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

''İlk yarıda akıcılık ve pozisyon zenginliği yoktu. Hatalardan dolayı gol yedik. Hatamızla geriye düştük. İkinci yarı daha atak oynamayı düşündük. Kaçırdığımız gol sonrasında yediğimiz gol var. Bu hatalar bizi 2-0 geriye düşürdü, ondan sonra pozisyon ve gol bulduk. Bu bize eşitliği getirmedi. Fenerbahçe maçında benzer şekilde çok kolay mağlup olduk. Pas yüzdemiz bize yakışmayan şekildeydi. Mağlup olmayabilirdik ama oyundan tatmin olamadım. Genelde takım olarak arzumuz yoktu. Kaliteyi yukarı çıkamadık, tempo istenilen düzeyde değil. Bunun üzerine çıkmalıyız, çıkacağız. Bu maçta berabere kalırdık, ama bu bizi tatmin etmezdi.''

Güç, tempo ve oyun anlayışlarında eksiklik olduğunu anlatan Şenol Güneş, şöyle devam etti:
''Topa, sahaya, hakeme, havaya suçu atmayı doğru bulmuyorum. Futbolcuysanız, oynayacaksınız. Anlayışı değiştirmeyi düşünüyorum, futbol oynama arzusunu yukarı çıkarmalıyız. Şu andaki oyun bize yetmez. Kazanmak için yeterli değil. Tabii ki transfer olabilir ama bu oyuncuların daha iyi oynayabileceklerini düşünüyorum.

Yaratıcılığı olan oyuncularımız yeterli anlamda üretken değil. Aslında sıkıntılarımız var. Mutlaka bir şeyler yapıyorlar, iyi niyetle çalışıyorlar bundan şüphemiz yok ama iddialı olmak istiyorsak bunun üzerine çıkmalıyız. Bu da çalışmayla olur. 2-1 mağlubuz, oyunu rakip sahaya yıkamadık. Bu, güçle alakalı bir şey. Hem güçte, hem anlayışta sıkıntımız var. Bütün bunların hepsini değiştireceğiz. Trabzonspor'un futbol oynaması lazım.''

Şenol Güneş, şampiyonluk hayalini ortaya atamayacaklarını da dile getirerek, ''Takım olarak kupadaki hedefimiz gruptan çıkmak. Şampiyonluk hayalini ortaya atıp, bir şey diyemeyiz. Altıncılıktan yukarı çıkmaya çalışacağız. Her müsabakada daha iyi futbol oynayarak bunu yapabiliriz. Bu bizi Avrupa kupalarına mı götürür, nereye götürür, bakacağız. Olmazsa, bu oyunculardan hangilerini gelecek sezona taşıyacağız, buna bakacağız'' diye konuştu.

Güneş, Fatih Tekke'nin transferi için ise ''Fatih konusu konuşuluyor ama sonuçlanmadan bir şey söylemek doğru değil'' demekle yetindi.

Önceki haberimiz:

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri