Güneş haber61.net'e konuştu

Trabzonspor'un hoca arayışı içinde birinci sırada yer alan ve kulübü ile mukavelesi olduğundan dolayı Trabzonspor'a transferi gerçekleşmeyen Şenol Güneş, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR'UN HER ZAMAN EMRİNDEYİM

Güneş, Trabzonspor'a yıllarca hizmet ettiğini belirterek, “Trabzonspor'un her zaman emrindeyim. Her zaman hizmet etmeye hazırım. Önemli olan bundan sonra gelecek teknik adama yardımcı olmak lazım. Biz elimizden gelen katkıyı yapmaya hazırız” dedi.

TRABZONSPOR YÖNETİMİ İYİ İŞLER YAPTI

Trabzonspor yönetiminin bu sene iyi işler yaptığının da altını çizen Güneş, “Yeni kurulmuş bir takım ligde 3. oldu tabi, başarı şampiyonluktur ama yönetim bu sene iyi işler yaptığına inanıyorum” dedi.

BİZLER GELİP GEÇİCİYİZ ÖNEMLİ OLAN TRABZONSPOR'UN BAŞARISIDIR

Güney Kore'de FC. Seoul ile mukavelesinin sürdüğünü de kaydeden Güneş, “Mukavelem Aralık ayında dolacak. Türkiye'yi ve Trabzonspor'u çok iyi bir şekilde burada temsil ediyoruz, iyi işler de yaptığımıza inanıyoruz. Her şey de bir hayır vardır. Demek ki kısmet değilmiş. Bizler bu kulüpte gelip geçiciyiz, önemli olan Trabzonspor'un başarısıdır” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri