Güneş Salı günü başlıyor

GÜNEŞ İLE ANLAŞMAYA VARDIKHasan Yener, haber61.net'e yaptığı açıklamada Şenol Güneş ile Güney Kore'de görüşmeler yaptıklarını belirterek, “Görüşmelerimiz sonucunda hocamız Şenol Güneş ile anlaşmaya vardık” dedi.GÜNEŞ SALI GÜNÜ BAŞLAYACAKŞenol Güneş ile Ko

GÜNEŞ İLE ANLAŞMAYA VARDIK

Hasan Yener, haber61.net'e yaptığı açıklamada Şenol Güneş ile Güney Kore'de görüşmeler yaptıklarını belirterek, “Görüşmelerimiz sonucunda hocamız Şenol Güneş ile anlaşmaya vardık” dedi.

GÜNEŞ SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK

Şenol Güneş ile Kore'de yaptıkları görüşme sonucunda kendilerinin bu sabah Trabzon'a geldiğini ifade eden Yener, “Hocamız Güneş ise Güney Kore'de çok sevilen ve değer verilen bir isim, FC Seoul kulübü taraftarı böyle bir hocadan ayrıldıkları için çok üzgün, hocamız da Güney Kore'de yöneticilere veda ediyor. Pazartesi  günü Güneş'e FC Seoul yöneticileri tarafından bir veda yemeği verilecek. Daha sonra da kendisi Güney Kore'ye veda edecek. Güneş  Salı günü de Trabzon'a gelerek, görevine başlayacak”dedi.

Öte yandan Şenol Güneş ile 3.5 yıllık anlaşma sağlandığı, Güneş'in Trabzon'da sözleşme imzalayacağı da kaydedildi.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri