Güneş'ten Fatih'e telefon

Vatan Gazetesi'nden Lütfü Özel, Şenol Güneş ile Fatih Tekke, arasındaki diyaloğu bugünki gazetesinde yazdı.İşte Vatan Gazetesi'nin Güneş ile Tekke arasında geçtiği iddia ettiği diyalog..Zenit'e 2 milyon Euro ödemek istemeyen Trabzon, 33'lük golcüye “Sözle

Vatan Gazetesi'nden Lütfü Özel, Şenol Güneş ile Fatih Tekke, arasındaki diyaloğu bugünki gazetesinde yazdı.

İşte Vatan Gazetesi'nin Güneş ile Tekke arasında geçtiği iddia ettiği diyalog..

Zenit'e 2 milyon Euro ödemek istemeyen Trabzon, 33'lük golcüye “Sözleşmeyi şimdiden imzala ama seneye oynamaya başla” teklifi getirdi..

Trabzonspor'un 2 aydır gündeminden düşmeyen Fatih Tekke transferi konusunda önceki gün nihayet somut bir gelişme yaşandığı iddia edildi:

Vatan Gazetesinin iddiası şöyle:

Şenol Güneş, Tekke'yi telefonla arayarak yeni bir teklifte bulundu.. 6 ay sonra mukavelesinin sona ereceği Zenit Kulübü'nün 2 milyon Euro bonservis istemesi nedeniyle transferin kilitlendiğini belirten Güneş, “Fatih, ben seni bu takımda istiyorum.. Sen de Trabzon'a dönmeyi aynı derecede istiyorsun.. Ancak başkan Sadri Şener'le de görüştüm, şu mali krizde 2 milyon Euro bizim için yüksek bir rakam.. Gel sezon sonu için şimdiden sözleşme imzalayalım ve gelecek sezon Trabzon'da oynamanı garantileyelim” ifadelerini kullandı..

Tekke de “Hayırlısıyla olur hocam” diyerek bu teklife sıcak baktı.. Zenit'ten yılda 2.2 milyon Euro alan 33 yaşındaki golcüye Trabzonspor yarısı maç başı olmak üzere sezonluk 1 milyon 250 bin Euro öneriyor.. Rubin Kazan'ın da takibinde olan Fatih Tekke'nin Rusya pazarındaki değeri ise yıllık 2.5 milyon Euro'yu buluyor.. Bu tabloda, Tekke Trabzonspor'a dönmek için fiyatında yüzde 50'lik bir tenzilata gitmiş olacak.. Tarafların pazar gününe kadar sözlü prensip anlaşmasını yazılı hale getirmeleri bekleniyor..

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri