Hacıosmanoğlu'ndan çağrı

Trabzonspor Kulübü'nde 9-10 Şubatta yapılacak genel kurulda başkan adayı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, transfer için kampanya başlatılması çağrısında bulundu.Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un kadrosunun daha iyi şeyler yapabileceğini belirterek, ''Futbolcularda

Trabzonspor Kulübü'nde 9-10 Şubatta yapılacak genel kurulda başkan adayı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, transfer için kampanya başlatılması çağrısında bulundu.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un kadrosunun daha iyi şeyler yapabileceğini belirterek, ''Futbolcularda bir güven eksikliği var. Bir gol yedikten sonra ne yapacağını şaşırıyor oyuncular. Güven sorununu ortadan kaldırmak lazım. 9-10 Şubattaki kongreden sonra yeni gelecek olan yönetim futbolcuların daha da güvenli sahaya çıkmasını sağlayacaktır. Daha iyi sonuçlar alınacaktır'' dedi.

Hacıosmanoğlu, şu anda Trabzonspor'un transfer yapması için çeşitli toplantılar yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:
''Başkan adayı Sadri Şener'in yönetimindeki arkadaşlar, mevcut başkan ve yönetim ile görüşüyor. Ben bir çağrı yapıyorum, bu iş konuşmakla olmaz. Geçmişte Galatasaray'ın yaptığı gibi bir kampanya başlatalım. Bu kampanyayı ben başlatayım. Kampanya ile yöneticiler, yönetici adayları cebinden para çıkartsın. Trabzonspor'un transfer yapmak için sıcak paraya ihtiyacı var demek ki. Onu sağlayalım. Eğer insanlar hakikaten Trabzonspor'a hizmet etmek istiyorsa, böyle bir hesap numarasını açtırıp, bu kampanyayı başlatalım.''

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri