Hacısalihoğlu kongreden yana

Teknik direktör Samet Aybaba ile dün prensipte anlaşıldığının duyurulmasının ardından camianın gösterdiği tepkiler nedeniyle bundan vazgeçen ve yaşanan gelişmeler sonrası olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Trabzonspor'da, yönetim kurulunun genel ku

Teknik direktör Samet Aybaba ile dün prensipte anlaşıldığının duyurulmasının ardından camianın gösterdiği tepkiler nedeniyle bundan vazgeçen ve yaşanan gelişmeler sonrası olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Trabzonspor'da, yönetim kurulunun genel kurul tarihini belirleyeceği bildirildi.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, olağanüstü genel kurul kararını kulüp başkanı Sadri Şener ile konuşarak aldıklarını ve kararlarının ortak olduğunu belirtti.

Yönetimde kurulunda görev süreleri içerisinde kulübü daha iyi noktalara taşımak için gayret ettiklerini belirten Hacısalihoğlu, ''Ancak yönetim kurulunun yapacağı her iş sağına soluna bakmadan eleştiriliyor. Kum torbası gibi biri vuracak, öbürü çıkaracak'' dedi.

Samet Aybaba ile kulübün mevcut şartları doğrultusunda görüştüklerini kaydeden Hacısalihoğlu, ''Genel kurul kararını illa Aybaba olsun diye almadık. Zaten Aybaba ile bir görüşme yapmış, orada bırakmıştık. İlla olacak diye bir şey yoktu. Ön görüşme yaptık, düşünür müsün, düşünmez misin diye. O da olumlu bakmıştı. Biz değerlendirecek, ona göre karar verecektik'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri