Hakem Oğuzhan Çakır kimdir? Nereli, kaç yaşında? Hangi takımlı? Asıl mesleği nedir?

Hakem Oğuzhan Çakır'ın öz geçmişi araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Süper Lig hakemlerinden olan Oğuzhan Çakır ile ilgili "Kimdir? Aslen nereli, yaşı kaç? Mesleği nedir?" gibi sorulara yanıt aranıyor.

İşte Hakem Oğuzhan Çakır ile ilgili bilgiler...

Hakem Oğuzhan Çakır kimdir?

Genç hakem Oğuzhan Çakır, 1999 yılında Balıkesir’de doğdu ve şu anda Altıeylül Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde yüzme antrenörü olarak çalışıyor.

Hakemlik kariyerine 2017 yılında adım atan Oğuzhan Çakır, Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı olarak 41252 numaralı lisansa sahiptir. Balıkesir’deki maçlarıyla dikkat çeken genç hakem, başarılarına devam ederek, yeni nesil hakemlere de ilham vermeye devam ediyor. Yurt dışındaki liglerde de maç yönetmeyi hedeflediğini ifade etti.

Oğuzhan Çakır'ın Trendyol Süper Lig’deki ilk maçı, Pendikspor ile Antalyaspor arasında gerçekleşti. Bu müsabaka, onu Süper Lig tarihinde maç yöneten en genç hakem olarak kayıtlara geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri