“Her maç bizim için çok önemli“

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un futbol şube sorumlusu Özer Bayraktar, bu maçın ekstra play-off maçları öncesi iyi bir hazırlık olacağını söyledi.

Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendileri için her maçın önemli olduğunu belirterek, ''Her maçı aynı değerde görüp, aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Erzurumspor maçı da bunlarda bir tanesi. Ekstra play-off için iyi bir hazırlık maçı olacak'' dedi.

Play-off maçlarına çıkmayı haftalar öncesinde garantilediklerini anımsatan Bayraktar, ''4-5 maçtır da play-off grubu maçlarının hazırlığı şeklinde maçlarımız geçiyor. Tabii ki en sağlıklı bir şekilde ekstra play-off maçlarına çıkma gayreti içindeyiz. Ligdeki takımların konumu bizi ilgilendirmiyor. Kendi işimize bakıyoruz. Her maçı ayrı ayrı değerlendirip çıkıyoruz. Bundan sonra da aynı değer yargılarıyla da ekstra play-off maçlarına bakıyoruz'' diye konuştu.

Takımda sakat ve cezalı futbolcu olmayışının kendilerini sevindirdiğini kaydeden Bayraktar, ''İnşallah sakat ve cezalı olmadan da ekstra play-off'a gitmek istiyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bir yılın emeğini orada görmek istiyoruz. Orada göreceğimize inanıyoruz. Biz, 21 altın kalple çalışıyoruz. Onlar da bize bu mutluluğu yaşatacaktırlar'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri