Hüseyin resmen Bursaspor'da

Turkcell Süper Lig'de zirve mücadelesi vermeyi amaçlayan Bursaspor, yeni transferleri  Baselden transfer Sırp Ivan Ergiç, Trabzonsporlu Hüseyin Çimşir ve Beşiktaşlı Tomas Zapotochny ile resmi sözleşmeye imzaladı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği imza t

Turkcell Süper Lig'de zirve mücadelesi vermeyi amaçlayan Bursaspor, yeni transferleri  Baselden transfer Sırp Ivan Ergiç, Trabzonsporlu Hüseyin Çimşir ve Beşiktaşlı Tomas Zapotochny ile resmi sözleşmeye imzaladı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği imza töreninde Zapotochny'nin imzalaması sırasında 'Kahrolsun Beşiktaş' tezahüratları dikkat çekti.

Özlüce Tesisleri'nde Konferans Salonu'nda gerçekleşen imza törenine çok sayıda Bursaspor taraftarı da katıldı. Salonu tıklım tıklım dolduran taraftarların tezahüratları arasında salona gelen yeni transferler güçlükle ilerleyebildi. Basel'den transfer edilen Ivan Ergiç ile Trabzonspor'dan transfer edilen Hüseyin Çimşir opsiyonlu 3 yıllık anlaşayı imzalarken, Beşiktaş'tan bir yıllığına kiralanan Tomas Zapotochny de kendisini Bursaspor'a bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Taraftarların yoğun tezahüratları altında gerçekleşen imza töreninde konuşan Bursaspor 2. Başkanı Haluk Özkıyıcı, şunları söyledi;

"Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu olarak yaptığımız çalışmalar neticesinde transferlerimizi gerçekleştirdik. Amacımız Avrupa kupalarını hedefleyen bir takım oluşturmak. Bunun için çalıştık. Sizlerinde desteği ile takımımızın bu hedef doğrultusunda çalışacağına inanıyoruz. Biletler konusunda da aynı desteğinizi bekliyoruz."

- TARAFTARDAN BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK TEPKİ -

Sırp futbolcu Ivan Ergiç ise, "Buraya geldiğim için mutluyum. 10 yıllık kariyerimde böyle bir taraftar görmedim. Umarım sizlere layık oluruz." dedi.

Zapotochny'nin imza töreni sırasında ise taraftarların "Kahrolsun Beşiktaş" şeklinde slogan atması dikkat çekti. Zapotochny ise, törende Türkçe konuşarak taraftarlara jest yaptı. Ünlü futbolcu, şunları söyledi;

"Merhaba arkadaşlar, bende çok mutlu oldum. Ben takımın, Bursaspor'un taraftarların bir numara olmasını ve başarılı olmasını istiyorum. Yeni sezonun çok iyi geçmesini istiyorum."

Trabzonspor'dan transfer edilen Hüseyin Şimşir de, "Aranızda olmaktan son derece mutluyum. İnşallah Bursaspor için daha iyi olur. Geçen yıldan daha iyi bir sezon geçirmeyi umuyoruz. İnşallah Bursaspor layık olduğu başarıları elde eder." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri