İ.B.B Spor TS Maçı sonrası

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal, ligde iddiası olmayan iki takımın sahaya futbol oynamak için çıktığını söyledi. Yanal ''bu ligden beklentisi olmayan, kadrolarını gelecek sezon için hazırlamak gayreti veren 2 takımın ellerindeki oyuncuları bir kez daha

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal, ligde iddiası olmayan iki takımın sahaya futbol oynamak için çıktığını söyledi.

Yanal ''bu ligden beklentisi olmayan, kadrolarını gelecek sezon için hazırlamak gayreti veren 2 takımın ellerindeki oyuncuları bir kez daha gözden geçirmek için çıktıkları bu karşılaşmada alınan 3 puandan dolayı mutluyuz'' şeklinde konuştu.

Transfere erken başlamalarının kendileri için bir avantaj olduğunu söyleyen Yanal ,kaliteli oyuncu transfer etmenin zor olduğunu, görüşme halinde oldukları oyuncuların bir kaç hafta içerisinde imza aşamasına getireceklerinide sözlerine ekledi.

İ.B.B.Spor Teknik Direktörü Abdullah Avcı karşılaşmaya iyi başladıklarını söyleyerek " İddiası olmayan 2 takım oyun oynamaya çalışırken, hakem arkadaşımız kendisini analiz etmeli, bir oyuncuya 3 kere sarı kart göstermeyen bir hakem ileriye yönelik hazırlanıyorsa kendini iyi analiz etmesi gerekir'' dedi. Trabzonsporu aldığı galibiyetten ötürü kutlayan avcı, son 20 dakikasını 10 kişi oynadıkları karşılaşmada gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri