İdmangücü'nden bir ödül daha

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden İdmangücü Basketbol Kulübü kulübe destek olan işadamlarına plaket verme geleneğini sürdürdü.  Yeşil-Beyazlılarda Şube Sorumlusu Muammer İyiterzi, işadamı  Fikret Ataoğlu’na katkılarından dolayı bir şilt verdi. İş hayat

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden İdmangücü Basketbol Kulübü kulübe destek olan işadamlarına plaket verme geleneğini sürdürdü.

 

Yeşil-Beyazlılarda Şube Sorumlusu Muammer İyiterzi, işadamı  Fikret Ataoğlu’na katkılarından dolayı bir şilt verdi.

 

İş hayatına şu an İstanbul’da devam eden Fikret Ataoğlu’nun ödülünü yeğeni Ercan Ataoğlu’ aldı.

 

İdmangücü kulübü basketbol şube sorumlusu Muammer İyiterzi Ataoğlu’nun kulübe önemli katkılar yaptığını ifade ederek ”Kendisine ödül vermekten büyük onur duyuyoruz. Sayın  Ataoğlu kulübümüzde uzun yıllar futbol oynadı. Ardından uzun bir dönemde yöneticilik yaptı. İş hayatını İstanbul’da sürdürüyor. Kulübümüze katkıları halen devam etmektedir.O Amatör sporun çilesini çeken ve bunları bilen bir insandır. Kendisinin iş ve spor hayatındaki başarılarının devamını dileriz” dedi.

 

İşadamı Fikret Ataoğlu yerine ödülü alan kulüp eski yöneticisi Ercan Ataoğlu ise amcasının ödülünü almaktan mutlu olduğunu ifade ederek” İdmangücü kulübü geleneklerine bağlı bir kulüptür. Bir asıra yakın ayakta kalmasını sağlayan bu gelenekleridir. Burası sadece spor yapılan bir amatör kulüp değil ayna zamanda bir eğitim yuvasıdır. Amcam Fikret Ataoğlu  adına verilen bu şilti almaktan gurur duyuyorum. Ben de  amcasının yolunda giderek bu kulübe  hizmete devam edeceğim dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri