İşte Fatih Terim'in maaşı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisi hakkında iddialarda bulunan gazeteci Onur Belge'yi mahkemeye verdi.Mahkemenin istediği "davacının sosyal ve ekonomik durumunun tespiti"yle ilgili tutanakta da; Terim'in aylık gelirinin 100 bin YTL'nin ü

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisi hakkında iddialarda bulunan gazeteci Onur Belge'yi mahkemeye verdi.

Mahkemenin istediği "davacının sosyal ve ekonomik durumunun tespiti"yle ilgili tutanakta da; Terim'in aylık gelirinin 100 bin YTL'nin üzerinde bulunduğu, ortaokul mezunu, evli ve 2 çocuğunun olduğu, Tarabya'daki evinin kendisine ait ve üzerine kayıtlı çeşitli menkul ile gayrimenkullerinin bulunduğu yer aldı.

Terim'in avukatı İhsan Coşkun tarafından mahkemeye sunulan dilekçede, Belge'nin, İsviçre maçında çıkan olayların 'elebaşları' olarak Fatih Terim'i ve Emre Belözoğlu'nu gösterdiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri