İşte Trabzon'un muhtemel 11'i

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek kötü gidişatına 'dur' demek istiyor.Ligde yaptığı son 3 maçta Fenerbahçe, Sivasspor ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a mağlup olan bordo-mavililer, rak

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek kötü gidişatına 'dur' demek istiyor.

Ligde yaptığı son 3 maçta Fenerbahçe, Sivasspor ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a mağlup olan bordo-mavililer, rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan Tolga Seyhan ile ülkesinin milli takımında bulunan Jabi, yarınki maçta forma giyemeyecekler.

Trabzonspor'un maça Tolga Zengin, Serkan, Çağdaş, Erdinç, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Barış, Yattara ve Umut 11'iyle çıkması bekleniyor.

CAMİADA KENETLENME
Bu arada zorlu maç öncesi başkan adaylarından Sadri Şener, camianın kritik günlerinde sağladığı birlikteliğin mutluluk verici olduğunu belirterek, ''Bu camiada herkes Trabzonspor'un başarılı olmasını ister. Bu anlamda, bulunduğumuz konumda yönetimi suçlamakla bir yere varamayız. Kongreye kadar olan süreçte yönetimin ve takımın sonuna kadar arkasında durmalıyız'' diye konuştu.



İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri