İzlanda - Galler Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, İzlanda - Galler maçının yayın saati, kanalı ve detaylarını merak ediyor. Peki, İzlanda - Galler maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. B Ligi 4. Grup'ta İzlanda, sahasında Galler'i konuk edecek. Zirve mücadelesi veren Galler, deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek liderlik yarışında avantajlı konumunu sürdürmek istiyor. İzlanda ise galibiyet alarak puan sıralamasında rakibinin önüne geçmeyi hedefliyor. Futbolseverler, İzlanda - Galler maçının yayın saati, kanalı ve detaylarını merak ediyor. Peki, İzlanda - Galler maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

İzlanda - Galler maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta, İzlanda ve Galler, 11 Ekim 2024 Cuma günü karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadele, gruptaki dengeleri değiştirme potansiyeline sahip.

İzlanda - Galler maçı saat kaçta başlayacak?

İzlanda - Galler maçı, Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak. Karşılaşma, iki takımın da grup liderliği mücadelesinde büyük bir öneme sahip.

İzlanda - Galler maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Karşılaşma, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, Exxen aboneliğiyle bu maçı izleyebilirler.

İzlanda - Galler muhtemel 11'ler

İzlanda mütevazı kadrosuyla dikkat çekerken, Galler'in kadrosunda Harry Wilson, Neco Williams ve Ben Davies gibi önemli oyuncular yer alıyor. Maç saatine yakın muhtemel 11'ler netleşecek.

Uluslar B Ligi 4. Grup Puan Durumu

    1. Türkiye: 4 puan
    1. Galler: 4 puan
    1. İzlanda: 3 puan
    1. Karadağ: 0 puan

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri