İzlanda - Türkiye (Milli) Maç İptal Mi Oldu? Bugün Mü?

Olumsuz hava koşulları sebebiyle maçın oynanıp oynanmayacağı merak ediliyordu. İşte, İzlanda - Türkiye maçıyla ilgili son gelişmeler…

Türkiye ve İzlanda milli takımları, UEFA Uluslar Ligi'nde kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Ancak olumsuz hava koşulları sebebiyle maçın oynanıp oynanmayacağı merak ediliyordu. İşte, İzlanda - Türkiye maçıyla ilgili son gelişmeler…

İzlanda - Türkiye Maçı Bugün Mü?

Evet, İzlanda - Türkiye karşılaşması planlandığı gibi bugün, 14 Ekim 2024 tarihinde oynanacak. Yapılan incelemeler sonucunda saha zeminindeki buzlanma sorununa rağmen, maçın oynanmasına karar verildi. Karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

İzlanda - Türkiye Maçı İptal Mi Oldu?

Hayır, İzlanda - Türkiye maçı iptal edilmedi. Zeminle ilgili olumsuz koşullar nedeniyle ertelenme ihtimali gündeme gelse de, UEFA yetkilileri ve hakemler maçı oynamaya karar verdi.

İzlanda - Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

İzlanda - Türkiye karşılaşması, TV8 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Maç saat 21.45’te başlayacak ve futbolseverler heyecan dolu bu mücadeleyi birçok ülkeden canlı izleyebilecek.

Türkiye'nin Muhtemel 11’i

Maç öncesinde milli takımın muhtemel 11'i şu şekilde şekillendi:
Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, İrfan Can, Arda, Kenan, Bertuğ.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri