Juventus - Stuttgart : Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Kenan Yıldız Oynuyor Mu?

Juventus - Stuttgart : Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Kenan Yıldız Oynuyor Mu? İşte tüm detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı başlıyor ve bu akşam İtalyan devi Juventus, Alman temsilcisi Stuttgart'ı Allianz Stadyumu'nda konuk ediyor. Juventus, bu sezon çıktığı iki Şampiyonlar Ligi maçını da kazanarak güçlü bir başlangıç yaptı ve şimdi gözünü üçüncü galibiyete dikti. Türk futbolseverler ise Juventus forması giyen milli yıldız Kenan Yıldız'ın bu karşılaşmada ilk 11'de yer alıp almayacağını merak ediyor.

Juventus - Stuttgart Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı bu akşam başlıyor. İtalyan devi Juventus, Alman temsilcisi Stuttgart'ı 22 Ekim 2024 Salı günü Allianz Stadyumu'nda ağırlayacak. İki takım, kulüp tarihleri boyunca ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek.

Juventus - Stuttgart Maçı Saat Kaçta?

Bu heyecan verici karşılaşma TSİ 22:00'de başlayacak. Futbolseverler, bu kritik mücadeleyi kaçırmamak için ekran başında olacaklar.

Juventus - Stuttgart Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Juventus - Stuttgart maçı Tabii Spor kanalından canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler, Tabii Spor üzerinden bu mücadeleyi takip edebilecek.

Kenan Yıldız İlk 11'de Mi?

Türk futbolseverlerin yakından takip ettiği Milli yıldız Kenan Yıldız’ın Juventus'un ilk 11'inde yer alması bekleniyor. Juventus'un genç yeteneği, bu zorlu maçta takımına katkı sağlamak için sahada olacak.

Juventus - Stuttgart Muhtemel 11'ler

Juventus muhtemel 11'i:
Savona, Kalulu, Danilo, Cambiaso; McKennie, Faggioli; Conceiçao, Douglas Luiz, Kenan Yıldız; Vlahovic.

Stuttgart muhtemel 11'i:
Nubel; Stenzel, Rouault, Chabot, Mittelstädt; Atakan Karazor, Stiller; Millot, Deniz Ündav, Leweling; Demirovic.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri