Kadroya alınmıyordu! Onuachu'ya ilk maçında övgü yağdırdı

511 gün aradan sonra Premier Lig'de sahaya çıkan Onuachu, güçlü stoperler karşısında dikkat çekici bir oyun sergiledi.

Southampton teknik direktörü Russell Martin, Premier League'in 7. haftasında Arsenal'a 3-1 yenilmelerine rağmen, maçın ardından Paul Onuachu'nun performansını övdü.

Bu sezon 7 hafta geride kalmasına rağmen henüz galibiyet alamayan Southampton, yalnızca Ipswich Town ile oynadığı maçta bir puan elde edebildi ve 6 maçını kaybetti.

Arsenal karşısında 511 gün aradan sonra sahaya çıkan Onuachu, 15 dakikalık süre zarfında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Premier Lig'in en iyi stoperleri arasında gösterilen Gabriel Magalhães ve William Saliba'ya karşı etkili bir oyun sergileyen Nijeryalı forvet, Russell Martin tarafından büyük takdir topladı.

Martin, Paul Onuachu hakkında yaptığı açıklamada, "Paul gerçekten harika bir performans sergiledi. Takıma önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Oyun süreleri arttıkça daha da iyi olacak ve bizim için önemli işler yapacak." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri