Kayserispor - Gaziantep FK Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Trendyol Süper Lig’de 9. haftanın açılış mücadelesinde Kayserispor, Gaziantep FK'yı konuk edecek. Milli ara dönüşüyle Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Her iki takım da ligde kötü gidişata son vermek ve çıkış yakalamak istiyor. Peki, Kayserispor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar:

Kayserispor - Gaziantep FK Maçı Ne Zaman?

Trendyol Süper Lig’in 9. hafta açılış karşılaşması olan Kayserispor - Gaziantep FK mücadelesi, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak.

Kayserispor - Gaziantep FK Maçı Saat Kaçta?

Bu önemli mücadele 13:30'da başlayacak. Futbolseverler bu heyecan dolu maçı belirtilen saatte canlı olarak takip edebilecekler.

Kayserispor - Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma, beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi beIN Sports 2 üzerinden izleyebilirsiniz.

Kayserispor Son Durum

Kayserispor, Burak Yılmaz’ın ayrılışının ardından Sinan Kaloğlu yönetiminde sahaya çıkacak. Takımın en etkili isimlerinden Duckens Nazon, 1 gol ve 2 asist ile dikkat çekiyor. Kayserispor, bu sezon oynadığı 7 maçta henüz galibiyet alamadı ve 4 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 4 puan topladı.

Gaziantep FK Son Durum

Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK, 5 puanla düşme hattında yer alıyor. Takım, Süper Lig’de son olarak Beşiktaş ile berabere kaldı. Gaziantep FK, bu sezon oynadığı maçlarda 3 gol atarken kalesinde 6 gol gördü. Takımda Eren Erdoğan, Bakata ve Stephen sakatlıkları nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyemeyecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri