Konyaspor - Eyüpspor Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Konyaspor - Eyüpspor Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

Trendyol Süper lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Konyaspor ile Eyüpspor, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Konyaspor - Eyüpspor maçı izle bilgileri, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Konyaspor - Eyüpspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?
Konyaspor ile Eyüpspor, 6 Ekim 2024 Pazar günü MEDAŞ KONYA BÜYÜKŞEHİR STADYUMU - KONYA Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 13:30’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Konyaspor - Eyüpspor Maçı Hangi Kanalda?
Bu önemli mücadele, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yayını takip edebilmek için beIN SPORTS 1 üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Konyaspor - Eyüpspor Maç Kadrosu ve İlk 11'ler
Maç öncesi her iki takımın da kadrosu merak ediliyor. Ancak Konyaspor - Eyüpspor karşılaşmasının ilk 11'leri henüz açıklanmadı. Kadrolar açıklandığında güncel bilgilerle size sunacağız.

Maçın Hakemi Kim?
Bu kritik karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Yardımcıları ise Süleyman Özay, Türkiye Bilal Gölen olacak.

Eyüpspor, Konyaspor’un Süper Lig'deki 55. Rakibi Olacak

Eyüpspor, Konyaspor'un Süper Lig'de karşılaştığı 55. takım olacak. Konyaspor, daha önce Süper Lig'de mücadele ettiği 54 takım arasında Bucaspor (1B 1M) ve lige bu sezon yükselen Bodrumspor (1M) karşısında hiç galibiyet alamadı.

Eyüpspor'un Konyaspor'a karşı sadece 1 kez…

Konyaspor ile beş resmi maçta karşılaşan Eyüpspor (2B 2M), bu maçlardan sadece birini kazandı. Bu galibiyet, 2019/20 Türkiye Kupası dördüncü turunda uzatmalar sonucunda 1-0'lık skorla geldi.

Konyaspor Evinde Zorlanıyor

Bu sezon Süper Lig’de evinde oynadığı üç maçta sadece bir gol atan Konyaspor (2B 1M), ev sahibi olarak en düşük gol sayısına ulaştığı sezonu yaşıyor. Konyaspor, lig tarihinde evinde ilk dört maçında galibiyet alamadığı tek sezonu 1992/93'te yaşadı (3B 1M).

Eyüpspor’un Deplasman Performansı

Eyüpspor, bu sezon Süper Lig deplasmanlarında oynadığı dört maçta istikrarlı sonuçlar elde edemedi (1G 2B 1M). Son deplasman maçında Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan İstanbul temsilcisi, Aralık 2023-Ocak 2024 döneminde 1. Lig’de üst üste iki dış saha mağlubiyeti almıştı.

Konyaspor'un Ev ve Deplasman Performansı Arasında Fark

Bu sezon Süper Lig'de iç sahada 2 puan, deplasmanlarda ise 6 puan toplayan Konyaspor, ev ve deplasman performansı arasında en büyük negatif farkı (-4) yaşayan takım olarak dikkat çekiyor. Bu farkta Fenerbahçe ile eşit durumda.

Eyüpspor Tarihi Başarı Hedefinde

Bu sezon Süper Lig'de 12 puan toplayan Eyüpspor, lige yeni yükseldiği bir sezonda ilk sekiz maçta 15 puana ulaşmayı hedefleyen üçüncü takım olabilir (Sivasspor; 2005/06 & Sakaryaspor; 1981/82).

Adil Demirbağ ve Ahmed Kutucu’nun Performansı

Konyaspor oyuncusu Adil Demirbağ, Süper Lig kariyerinde 110. maçında ilk kez gol sevinci yaşadı. Bu sezon oynadığı yedi maçta bir gol ve iki asistle toplamda üç gole katkı sağladı. Öte yandan, Eyüpspor’un Türk oyuncusu Ahmed Kutucu, geçen sezondan bu yana Süper Lig ve TFF 1. Lig'de en fazla gol katkısı yapan oyuncu oldu (16 gol & 7 asist). Kutucu, bu sezon Eyüpspor formasıyla açılış golünü attığı iki lig maçını da kazanmayı başardı (Gaziantep FK & Sivasspor).

Pedrinho ve Mame Thiam'ın İstatistikleri

Konyaspor’un en skorer oyuncusu Pedrinho (3 gol & 1 asist), bu sezon attığı üç golün birini ligin yeni takımlarından Bodrum FK'ya karşı kaydetti. Eyüpspor’un santrforu Mame Thiam ise Süper Lig kariyerinde Konyaspor’a karşı oynadığı dokuz maçta gol katkısı yapamadı ve Konyaspor, Thiam’ın gol katkısı yapamadığı en fazla maça sahip rakibi oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri