Manisa-Trabzon Maçı Ardından

Doğan " Oyuncularımın Performansından Memnunum"Trabzonspor Teknik Direktörü Doğan, bugün rakibe pozisyon vermediklerini ama kendilerininde pozisyon bulamadığını söyledi.Rakibe verdikleri 1 pozisyonda ofsayt kokan bir gol yediklerini söyleyen Doğan, Ankara

Doğan " Oyuncularımın Performansından Memnunum"

Trabzonspor Teknik Direktörü Doğan, bugün rakibe pozisyon vermediklerini ama kendilerininde pozisyon bulamadığını söyledi.

Rakibe verdikleri 1 pozisyonda ofsayt kokan bir gol yediklerini söyleyen Doğan, Ankaragücü maçı sonrası anlamsız bir gerilim oluştuğunu ve dün alınan PFDK kararından sonra da bu maçta gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularını kutladığını belirtti.

Doğan Eleştirilere Cevap Verdi

Ankaragücü maçı sonrası Yönetim tarafından eleştirilmesinin kendisini olumsuz etkileyip etkilemediği şeklindeki soruya Ziya Doğan şu cevabı verdi.

"Hayır etklenmiyor dahada hırslanıyorum. Yaptığımız doğru işlerden rahatsız olanlar bunu yapacaklar. Biz 24 oyuncu değiştirdik, yeni bir kadro oluşturduk. İnsanlar konuşurken bilinçli konuşsun Trabzonspor'a zarar vermesinler.

Giray Bulak “Trabzonspor'un Kimyası Bozulmuş”

Vestel Manisaspor Trabzonspor karşılaşması sonrası yapılan değerlendirmede Manisaspor Teknik direktörü Giray Bulak her iki takım futbolcularını da gösterdikleri gayretten dolayı tebrik etmek gerektiğini söyleyerek, “İlk yarıda fazla pozisyon yakalayamadık ama yinede fazla pozisyona giren biz olduk” dedi.

Maçın 2.yarısında buldukları golden sonra Holosko'nun atılmasının kendileri için iyi olmadığını söyleyen Bulak,” Gökdeniz iyi bir oyuncu onu kaçırmamak için önlemler aldık ama kaçırdığımız 1 pozisyonda golü buldu” şeklinde konuştu..

Trabzonspor'un homojen yapısını kaybettiğini söyleyen Bulak Şimdi bakıyorum ki Trabzonspor'un lobisi bir tarafta, taraftarı bir tarafta, futbolcusu bir tarafta, yönetimi bir tarafta. Trabzonspor'un kimyası bozulmuş. şeklinde ifadeler kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri