Monaco - Lille Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Zirve mücadelesinde büyük önem taşıyan bu karşılaşma, futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Monaco - Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar:

Fransa Ligue 1'de lider konumunda bulunan Monaco, 8. hafta mücadelesinde zorlu rakibi Lille’i ağırlayacak. Zirve mücadelesinde büyük önem taşıyan bu karşılaşma, futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Monaco - Lille maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar:

Monaco - Lille Maçı Ne Zaman?

Monaco ile Lille arasındaki mücadele, 18 Ekim 2024 Cuma günü oynanacak. Avrupa liglerine verilen aranın ardından heyecan Fransa Ligue 1’de kaldığı yerden devam ediyor.

Monaco - Lille Maçı Saat Kaçta?

Maç, 21:45'te başlayacak. Bu zorlu mücadelede iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak.

Monaco - Lille Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Monaco - Lille karşılaşması beIN Connect platformunda canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı belirtilen saatte canlı izleyebilecek.

Fransa Ligue 1 Puan Durumu

  • 1. Monaco - 19 Puan
  • 2. PSG - 17 Puan
  • 3. Marsilya - 14 Puan
  • 4. Reims - 14 Puan
  • 5. Lille - 13 Puan

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri