Murat Sözkesen ölümden döndü

ÇANKIRI'nın Kurşunlu İlçesi'nde şerit ihlali yapan bir otomobil, karşı istikametten gelen otomobil ile çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü, aralarında Galatasaray'ın eski futbolcusu, Ünyespor Kulübü Başkanı Murat Sözkesen'in de aralarında bulunduğu 7 kişi yarala

ÇANKIRI'nın Kurşunlu İlçesi'nde şerit ihlali yapan bir otomobil, karşı istikametten gelen otomobil ile çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü, aralarında Galatasaray'ın eski futbolcusu, Ünyespor Kulübü Başkanı Murat Sözkesen'in de aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı.


Kaza, Kurşunlu İlçesi yakınlarında Bozkuş Mevkii'nde bugün saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Ordu yönüne giden 29 yaşındaki Osman Bölükbaşı yönetimindeki 34 MNS 57 plakalı otomobil, Çankırı'nın Kurşunlu İlçesi, Bozkuş mevkiinde şerit ihlali yapınca karşı yönden gelen 41 yaşındaki Engin Korkmaz yönetimindeki 34 BG 0419 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüleri Osman Bölükbaşı ve Engin Korkmaz ile 34 BG 0419 plakalı otomobilde bulunan 63 yaşındaki Emine Korkmaz öldü.


Kazada, hurda yığını haline gelen 34 MNS 57 plakalı otomobilde bulunan Bursaspor ve Galatasaray'ın eski futbolcusu olan ve halen Ünyespor'un kulüp Başkanı olan Murat Sözkesen ile eşi 28 yaşındaki Nilcan, oğlu 2 yaşındaki Emirhan ve aynı araçta bulunan Metin Olcu yaralandı. Diğer araçta bulunan 41 yaşındaki Yaşar, 27 yaşındaki Serpil ve 12 yaşındaki İsmail Can Korkmaz da yaralı olarak tedavi altına alındı. Murat Sözkesen'in eşi Nilcan Sözkesen ise durumunun ağır olması nedeniyle Ankara'ya sevkedildi.


Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alınan ve durumunun iyi olduğu belirlenen Murat Sözkesen, kaza anını hatırlamadığını belirterek, “Ben arka koltukta uyuyordum. Kar yağıyordu ve sanırım buzlanma vardı. Hatanın kimde olduğunu bilemiyorum. Kaza ile uyandım, eşimin durumu ağır'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri