Ofspor transfere hızlı başladı

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu takımlarından Ofspor, 3 futbolcu ile anlaşma sağladı. Kulüp başkanı Ercan Saral, yaptığı açıklamada, klasman grubuna güçlü şekilde girmek için transfer çalışmasına başladıklarını belirterek, ''Teknik direktörümüz Mehmet Birinci

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu takımlarından Ofspor, 3 futbolcu ile anlaşma sağladı.

Kulüp başkanı Ercan Saral, yaptığı açıklamada, klasman grubuna güçlü şekilde girmek için transfer çalışmasına başladıklarını belirterek, ''Teknik direktörümüz Mehmet Birinci'nin raporu doğrultusunda Bandırmaspor'dan Recep Ata, İnan Doğan ve Belediye Vanspor'dan Kemal Toprak ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladık'' dedi.

Ligde hiç arzu etmedikleri bir yerde olduklarını ifade eden Saral, ''Üç futbolcuyu kadromuza kattık. Bunun dışında yine hocamızın isteği doğrultusunda transfer yapacağız. Amacımız klasman grubunda bu takımı iyi bir yerlere taşımak. Öncelikle alt bölgelerden uzaklaşmak istiyoruz, bunun için kadromuzu güçlendiriyoruz'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri