Özyazici teklif için ne dedi?

Trabzonspor'a şampiyonluk yaşatan efsane hoca Ahmet Suat Özyazıcı, Şenol Güneş ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, bir görüşme yaptıklarını söyledi.Özyazıcı, haber61.net'in bugün ortaya çıkardığı “Şenol Güneş Ahmet Suat Özyazıcı haberini doğruladı

Trabzonspor'a şampiyonluk yaşatan efsane hoca Ahmet Suat Özyazıcı, Şenol Güneş ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, bir görüşme yaptıklarını söyledi.

Özyazıcı, haber61.net'in bugün ortaya çıkardığı “Şenol Güneş Ahmet Suat Özyazıcı haberini doğruladı ve Şenol Güneş ile bir araya geldiğini kaydetti.

GÜNEŞ İLE BİR GÖRÜŞME YAPTIK

Özyazıcı, haber61.net'e yaptığı açıklamada Şenol Güneş'in göreve başladıktan sonra geçtiğimiz günlerde ziyaretine geldiğini belirterek, “Şenol Güneş'in nihayetinde hocalığını yaptım,  kendisi ile bir araya geldiğimiz doğrudur, Görüşmemiz sırasında Trabzonspor ile ilgili neler yapabiliriz, bu çerçevede konuşmalar yaptık. Benim bir takımım var o da Trabzonspor, biz de Güneş ile Trabzonspor'u konuştuk” dedi.

BİLGİ VE BİRİKİMİMİZ İLE GÜNEŞ'İN YANINDAYIZ

Trabzonspor'a faydalı olabilecek her türlü teklife açık olduğunu da kaydeden Özyazıcı, “Şenol hocanın ziyaretinden mutluluk duydum. Kendisi de ağır bir yükün altına girdi, tabiki kolay değil, Trabzonspor'u bir yerlere getirebilmek için Şenol hocaya herkesin destek olması gerekiyor, sağolsun bu anlamda  O da bizi de ziyaret etti. Biz de her zaman için bilgi ve birikimlerimiz ile kendisinin yanındayız” diye konuştu.

Özyazıcı, önümüzdeki günlerde Şenol Güneş ile bir araya geleceğini de kaydetti.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri