Reims - Montpellier Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Reims - Montpellier Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

Fransa Ligue 1’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Reims ile Montpellier, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Reims - Montpellier maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Reims - Montpellier Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Reims ile Montpellier, 6 Ekim 2024 Pazar günü Auguste Delaune Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 18:00’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Reims - Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Bu önemli mücadele, beIN CONNECT kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yayını takip edebilmek için beIN CONNECT üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Reims - Montpellier Maçı hakemi Kim?
Bu kritik karşılaşmayı hakem Benoit Bastien yönetecek.

Reims - Montpellier Maçı Öncesi Öne Çıkan İstatistikler

Reims, Montpellier ile oynadığı son üç Ligue 1 maçının ikisinden mağlubiyetle ayrıldı (1 galibiyet), oysa önceki yedi karşılaşmada hiç yenilgi yaşamamıştı (3 galibiyet, 4 beraberlik). Bu durum, Reims'in Montpellier'e karşı son dönemde zorlandığını gösteriyor.

Ligue 1'de son beş maçını kaybetmeyen Reims (3 galibiyet, 2 beraberlik), bu sezon topladığı 11 puanla oldukça formda. Reims, yedinci maçlar itibarıyla 1974/75 sezonundan bu yana ilk kez 14 puana ulaşmayı hedefliyor.

Montpellier, bu sezon Ligue 1'de oynadığı altı maçın dördünü kaybetti. Kulüp, lig tarihinde ilk yedi haftada beş veya daha fazla mağlubiyet aldığı sadece iki sezon yaşadı (6 mağlubiyet 2015/16; 5 mağlubiyet 1994/95).

Montpellier, bu sezon Ligue 1 deplasmanlarında oynadığı ilk üç maçtan da puansız ayrıldı. Lig tarihinde ilk dört deplasman maçını kaybettiği tek sezon 1981/82 oldu. Bu istatistik, Montpellier'in dış saha performansındaki sorunları gözler önüne seriyor.

Reims, bu sezon Ligue 1 maçlarında topun oyunda kalma süresi açısından dikkat çekiyor. Maç başına ortalama 60 dakika 43 saniye ile topun oyunda kaldığı sürede Reims'ten daha iyi durumda olan tek takım, PSG (61 dakika 23 saniye).

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri