Ringde nefesler kesilecek

Geçtiğimiz hafta Amerika'nın Miami kentinde eski olimpiyat ve dünya şampiyonlarından Odlainer Solis'i çalıştırarak hazırlayan başarılı antrenör önümüzdeki haftadan itibaren eski dünya şampiyonlarından Juan Carlos Gomez'i çalıştırmak için kolları sıvayacak

Geçtiğimiz hafta Amerika'nın Miami kentinde eski olimpiyat ve dünya şampiyonlarından Odlainer Solis'i çalıştırarak hazırlayan başarılı antrenör önümüzdeki haftadan itibaren eski dünya şampiyonlarından Juan Carlos Gomez'i çalıştırmak için kolları sıvayacak.



Geçtiğimiz yıl dünya şampiyonu Klitschko'ya karşı ringe çıkan ve talihsiz bir yenilgi alan Gomez, ile Hamburg'da antrenmanlara başlayacak olan Bülent Başer, 'Gomez, önümüzdeki günlerde benimle çalışmak için Amerika'dan gelecek. Almanya'nın yanı sıra Türkiye'de de kampa girmeyi düşünüyoruz. Böylesine önemli bir maç öncesi Amerika'da değil de Türkiye'de kampa girmek çok önemli . Kübalı boksörlerin ülkemizde kampa girmeleri ülkemizin tanıtımı ve spor turizmi açısından büyük önem taşıyor' dedi.



Ülkemizi boksun merkezi yapmak istiyoruz
Böylesine önemli maçlar öncesi ülkemizde yapılan bu antrenmanlar diğer boksörlere de ilham kaynağı olabileceğini vurgulayan dünyaca ünlü boks antrenörü Bülent Başer, 'Önümüzdeki yıllarda önemli boksörler ülkemizde kamplarını yapabilirler, bunun için çalışmalarımız da devam ediyor' dedi.

Daha önce den Türkiye hayranlığı bilinen Kübalı eski dünya şampiyonu Juan Carlos Gomez'de ülkemizde kamp yapmaktan büyük bir mutluluk duyacağını bildirdi.

Alman televizyon devi Sat 1 tarafından yayınlanacak olan boks maçı ülkemiz televizyon kanallarının yanı sıra Amerika'da da naklen yayınlanacak. Bu önemli gecede Bülent Başer de başarılı boksörlerin köşelerinde yerini alarak taktik verecek.

Dünyanın sayılı boks kulüpleri arasında yer alan Arena Boxpromotion'un patronu Ahmet Öner de başarı için tüm imkanlarını seferber edeceğini ve antrenörümüzü sonuna kadar destekleyeceğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri