"Sadri Şener'e hayran kaldım"

Şansal Büyüka Akşam Gazetesi'ndeki köşe yazısında Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'i övdü.Spor yazarı Büyüka Sadri Şener ile ilgili şunları dile getirdi:MHK Semineri'nde bir ara Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile son Trabzonspor- Fenerbahçe maçının

Şansal Büyüka Akşam Gazetesi'ndeki köşe yazısında Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'i övdü.

Spor yazarı Büyüka Sadri Şener ile ilgili şunları dile getirdi:
MHK Semineri'nde bir ara Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile son Trabzonspor- Fenerbahçe maçının hakemi Bülent Yıldırım'ın konuşmasına tanık oldum, hayran kaldım.
Hep söylerim, Sadri Başkan, duruşuyla, tavırlarıyla Türk futboluna iyi bir örnek oluşturuyor. Ama Türk futbolunda kavgadan, küfürden, gerilimden beslenen başkanlar ve yöneticiler olduğu için Sadri Şener yadırganabilir. Hatta Trabzonspor'a gönül verenler 'Başkan masaya yumruğunu vursana, essene, kükresene' diyebilirler...


Ama bilinmesi gereken bir şey var. Bağırarak, ortamı gererek, kavga ederek bir yere varılmıyor. Zararı oluyor, yararı olmuyor. Üstelik kararlı durmak, bağırmaktan, çağırmaktan, ortamı germekten daha etkili değil mi?


Sportif başarısını bilemem. Olur ya da olmaz. Ama Sadri Başkan'ın duruş ve tavırlarını, insan ilişkilerini önemsiyorum. Keşke örneklerini artırabilsek.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri