Şahin ekibini belirledi

Trabzonspor Eski Basın Sözcüsü TFF Sağlık Kurulu üyesi ve Bölgesel Sağlık Kurulu Başkanı İbrahim Şahin, ekibini oluşturdu. TFF sağlık kuruluna giren eski Basın sözcüsü Dr İbrahim Şahin Karadeniz Bölgesinde Ordu, Giresun, Trabzon , Gümüşhane, Bayburt, Rize

Trabzonspor Eski Basın Sözcüsü TFF Sağlık Kurulu üyesi ve Bölgesel Sağlık Kurulu Başkanı İbrahim Şahin, ekibini oluşturdu.

TFF sağlık kuruluna giren eski Basın sözcüsü Dr İbrahim Şahin Karadeniz Bölgesinde Ordu, Giresun, Trabzon , Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin illerinde profesyonel takım doktor fizyoterapist ve masörlerin eğitimlerinden sorumlu olacak.

Şahin'in ekibinde Eski Yönetici Dr. Ahmet Çubukçu, Kalp Cerrahı Kibar Yaşar Güven, Prof Dr. Osman Aynacı ve Uğur Kıran görev yapacak.

SINAVI GECEMEYEN'E VİZE YOK
UEFA kriterleri çercevesinde TFF tarafından başlatılan uygulama ile bölge takımları Doktor, Masör ve Fizyoterapistleri seminerlere tabi tutulacak.İlk seminer geçtiğimiz günlerde Haluk Ulusoy Kamp Eğitim tesislerinde yapıldı.

İlk etapta Süper Lig takımlarını kapsayan uygulama çercevesinde 2010 yılından itibaren seminerler sonucu yapılacak sınavda 100 üzerinden en az 60 puan alamayan doktor, fizyoterapist, ve masörler kulüplerde çalışma izni alamayacak. Şahin ve ekibi bölge profesyonel takımlarından de görev yapan doktor ,masör ve fizyoterapistlerin eğitiminin yanı sıra bilgi aktarımından sorumlu olacak.Uygulama 2011 yılında ise Bank Asya ve TFF 2. Ligini kapsayacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri