Samsunspor – Fatih Karagümrük Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Samsunspor – Fatih Karagümrük Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda yayınlanacak bilgileri ve iki takımın istatistikleri haberimizde.

Heyecanla beklenen Samsunspor – Fatih Karagümrük karşılaşması, futbolseverler için büyük bir merak konusu. Bu önemli mücadele, 6 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 19:00'da gerçekleşecek. Tüm gözler, bu heyecan verici maçın oynanacağı Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’na çevrildi. Stadyumun 33,919 kişilik kapasitesi ile bu mücadele, binlerce futbol tutkununu ağırlamaya hazır.

Takımların son durumuna bakıldığında, Fatih Karagümrük'ün deplasman performansı dikkat çekiyor. Takım, deplasmanda üst üste 3 maçtır kayıp yaşıyor ve toplamda 7 maçtır deplasmanda galibiyet alamıyor. Buna ek olarak, Fatih Karagümrük son toplamda 3 maçını da kaybetti. Diğer yandan, Samsunspor ise son iki maçında galibiyetle tanışamadı. Bu istatistikler, karşılaşmanın ne kadar çekişmeli geçeceğinin işaretlerini veriyor.

İki takımın daha önceki karşılaşmalarına bakıldığında ise; tarihlerinde 7 kez karşı karşıya gelen bu iki takımdan Samsunspor, 5 kez galibiyetle ayrılan taraf olurken, Fatih Karagümrük ise sadece 1 kez galip gelebildi. 1 maç ise berabere sonuçlandı.

EN GOLCÜLER

Golcü oyunculara dikkat çekildiğinde, Samsunspor adına Marius Mouandilmadji 6 golle öne çıkarken, Olivier Ntcham ve Carlo Holse sırasıyla 4 ve 2 golle takip ediyorlar. Fatih Karagümrük cephesinde ise Güven Yalçın 4 golle dikkat çekerken, Valentin Eysseric ve Can Keles de 2'şer golle takımlarına katkı sağlıyorlar.

SON 5 MAÇLAR

Son 5 maç performanslarına bakıldığında, Samsunspor; Beşiktaş'a 2-1, Adana Demir'e 3-2, Kasımpaşa'yı 4-2 yenerken, Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Fatih Karagümrük ise Fenerbahçe'ye 2-1, Antalyaspor'a 2-1, Galatasaray'a 1-0 kaybederken, İstanbulspor'u 3-0 mağlup etti ve Gaziantep FK'ya 3-0 yenildi.

Bu kritik karşılaşma, futbolseverler tarafından hangi kanalda yayınlanacağı konusunda da büyük bir merak uyandırıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağına dair bilgi ise henüz netleşmiş değil. Futbolseverlerin, maçın yayınlanacağı kanal hakkında bilgi almak için resmi yayın kanallarını takip etmeleri gerekiyor.

Bu önemli maç öncesinde, her iki takımın teknik direktörleri de stratejilerini belirliyor. Samsunspor'un başında Markus Gisdol, Fatih Karagümrük'ün başında ise Shota Arveladze bulunuyor. Her iki teknik adamın da takımlarını bu önemli karşılaşmaya nasıl hazırlayacakları merak konusu.

Samsunspor ve Fatih Karagümrük arasındaki bu heyecan dolu mücadele, futbolseverler için unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor. Her iki takımın da galibiyet için sahaya çıkacağı bu karşılaşmayı kaçırmayın!

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri