Saral: "Bu sefer yeneceğiz"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, bu sezon 3 maçta yenemedikleri rakiplerini ligin son maçında yenmek istediklerini söyledi. Saral, AA muhabirine yaptığı a

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak olan Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, bu sezon 3 maçta yenemedikleri rakiplerini ligin son maçında yenmek istediklerini söyledi.

Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çankırı Belediyespor maçının zor geçeceğini belirterek, ''Bu maçta genç oyunculara forma şansı vereceğiz, ancak ligi galibiyetle bitirmek istiyoruz'' dedi.

Ligde 3-4 maçtır genç oyuncularına fırsat verdiklerini ifade eden Saral, ''Ama hedefimiz Çankırı Belediyespor karşısında kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek. Bu sezon 3 maçta yenemediğimiz Çankırı Belediyespor'u ligin son maçında yenmek istiyoruz'' diye konuştu.

Gelecek sezon için de iddialı bir takım yapma gayreti içinde olduklarını kaydeden Saral, şunları söyledi:
''Her sezon ligde iddialı takım yapıyoruz ama sezon içinde bazı olumsuzluklar oluyor. Zaman zaman sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Önümüzdeki sezon daha dikkatli, sağlam bir kadro yaparak ligde söz sahibi olmak istiyoruz. Hedefimiz yine Bank Asya 1. Lig'e yükselmek olacak. Gelecek sezon için anlaştığımız teknik direktör Fethi Türkoğlu'ndan alacağımız rapor doğrultusunda transfere yön vereceğiz.''

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri