Selçuk Aydın hırslı çalışıyor

5 Haziranda İstanbul Abdi İpekçi Arena’da dünya şampiyonluğu için ringe çıkacak olan orta sıklet boksörümüz Selçuk Aydın, Amerika’daki antrenman kampında büyük bir hırsla çalışıyor. Kendisiyle birlikte kampta bulunan basın danışmanı Vedat Alyaz, yaptığı a

5 Haziranda İstanbul Abdi İpekçi Arena’da dünya şampiyonluğu için ringe çıkacak olan orta sıklet boksörümüz Selçuk Aydın, Amerika’daki antrenman kampında büyük bir hırsla çalışıyor.

Kendisiyle birlikte kampta bulunan basın danışmanı Vedat Alyaz, yaptığı açıklamada, boksörün formunda olduğunu belirterek, ‘Burada çok iyi bir ekiple birlikte çalışıyoruz. Günde iki antrenman yaparken bunlardan birisi teknik diğeri ise kondisyon ağırlıklı olarak sürüyor. Selçuk Aydın ve ekibi olarak dünya şampiyonluğuna kilitlenmiş durumdayız ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. İki antrenörle çalışan Selçuk’un herhangi bir sakatlığı bulunmuyor ve antrenmanlarda muhteşem bir performans sergiliyor. Zaten kendisi profesyonel, hırslı ve çok azimli bir insan. Ayrıca sorumluluklarının bilincinde” diyerek şunları söyledi:

“Dünya şampiyonluğunu ülkemize getirebilmek ve Dünya Kültür Başkenti seçilen İstanbul’umuza bu güzel başarıyı armağan etmek istiyoruz. Beş Haziran gecesi tüm spor severleri Abdi İpekçi Spor Salonuna bekliyoruz’ şeklinde konuştu”

Amerikalı Luis Collazo’ya karşı dünya şampiyonluğu maçına çıkacak olan Avrupa şampiyonu ve Dünya Kıtalar Arası Şampiyonumuz Selçuk Aydın, profesyonel arenada bu güne kadar yaptığı 19 karşılaşmanın hepsini kazanırken bunlardan 15’ini nakavtla sonlandırmayı başarmış bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri