Şener Fatih Tekke'yi arayacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bugüne kadar fatih Tekke ile hiç görüşmediğini ve Şenol Güneş'in bile bu futbolcu ile görüştüğünü kendisinin de en sonunda hayırlı olsun diye  bu futbolcuyu arayacağını söyledi.FATİH TEKKE İLE HİÇ GÖRÜŞMEDİMŞener, L

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bugüne kadar fatih Tekke ile hiç görüşmediğini ve Şenol Güneş'in bile bu futbolcu ile görüştüğünü kendisinin de en sonunda hayırlı olsun diye  bu futbolcuyu arayacağını söyledi.

FATİH TEKKE İLE HİÇ GÖRÜŞMEDİM

Şener, Ligtv'ye yaptığı açıklamada Fatih Tekke ile bugüne kadar yüz yüze hiç görüşmediğini belirterek, “Telefonda dahi Fatih ile görüşmedim, ses tonunu dahi bilmem” dedi.

EN SONUNDA HAYIRlı OLSUN DİYE ARAYACAĞIM

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a çok gelmek istediğini ifade eden Şener, “Şenol hoca da Fatih Tekke'nin gelmesini istiyor ve kendisi ile görüştü, bunun yanında kulüpte Ünal Karaman ve Mahmut Aksu ile de görüştü.Ben ise en sonunda fatih'i hayırlı olsun diye arayacağım. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri