Şener 'haber61'e helal olsun'

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Yönetici Dr. İhsan Alioğlu'nun kızının düğününe katılmak için geldi.

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Yönetici Dr. İhsan Alioğlu'nun kızının düğününe katılmak için geldiği Trabzon'da Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile bir araya geldi. Şener hem teknik direktör hem de yönetim oluşturma konusunda asbaşkan Hacısalihoğlu ile bir süre fikir alışverişinde bulundu.

Öğlen saatlerinde yapılan ikili görüşmenin ardından başkan Şener M. Ali Yılmaz tesislerinde bekleyen basın mensupları ile bir süre sohbet etti. Burada Trabzonspor 'da yaşanan gelişmelerle ilgili olarak basının soruların yanıtlayan Şener ardından da haber61.net'i inceledi.

Başkan Şener Trabzon'a gelişi son anda iptal olan İskoçlu teknik adam Gordan Strachan haberini görünce "işte gelmeyen bu. valla bu haber61'e helal olsun" şeklinde konuştu. BaşkanŞener'in haber61 de baktığı iki haber başlığı ise ilginçti.


Başkan Şener'in büyük beğeni ile incelediği haber61.net sitesinde ilk haber Teknik direktör arayışı. 2.haber ise asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'' teknik direktör arayışı konusunu içeren ve sitemizde Yorulduk Artık başlığı ile yer alan haberdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri