Serkan Balcı '' Varım '' dedi

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Serkan Balcı, bu sezonki çıkışını ailesine ve takım arkadaşlarına bağladığını belirterek, uzun yıllar Trabzon'da kalmak istediğini söyledi.Trabzoncell'in bu ayki konuğu olan Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Serkan Balcı, h

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Serkan Balcı, bu sezonki çıkışını ailesine ve takım arkadaşlarına bağladığını belirterek, uzun yıllar Trabzon'da kalmak istediğini söyledi.
Trabzoncell'in bu ayki konuğu olan Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Serkan Balcı, hakkında merak edilenleri cevapladı. Şampiyon olduğunuzda ilk yapacağınız şey nedir ve bu şampiyonluğu kime armağan etmek istersin? şeklindeki soruya Balcı,"Şampiyon olalım gerisine sonra karar veririz. O duygu çok farklıdır. Bu şampiyonluğu da eşime ve çocuğuma armağan ederim" diye cevap verdi.

 Serkan Balcı, "Bu seneki çıkışını neye bağlıyorsun?" sorusuna ise "Aileme ve takım arkadaşlarıma bağlıyorum" yanıtını verdi. "Trabzonspor'dan sonra tekrar İstanbul takımlarında oynama düşüncen var mı? şeklindeki soruyla ise Balcı, "Şu an öyle bir düşüncem yok. Trabzon'da çok mutluyum. Tek isteğim Trabzonspor'un başarısıdır" diye cevap verdi.

 "Futbolu bıraktıktan sonra Trabzon'da yaşamak ister misin?" şeklinde gelen soruya ise Serkan, "Ailem ve ben Trabzon'da yaşamaktan çok mutluyuz. Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapmak istiyorum. Ama hayatın nereye sürükleyeceği belli olmaz" şeklinde yanıt verdi.

Trabzoncell'li bir taraftarın, "Maçı içinde en çok neye tahammül edemezsin? sorusuna ise Balcı, "Mücadele etmemeye tahammül edemem. Bir futbolcu iyi oynayamayabilir mücadele etmek zorundadır" dedi. "Trabzonspor'da en çok beğendiğin eski futbolcular kim?" sorusuna Serkan, "Hami Mandıralı ve Şota Arvaledze. İkisi de takıma çok önemli hizmetler yaptılar" şeklinde yanıt verdi.

 "Trabzonsporumuz'un Serkan Balcı'da yeri nedir? Kaç yıl daha bu takımda kalmak istersin?" şeklinde yöneltilen soruya Serkan, "Trabzonspor çok büyük bir takım mükemmel taraftara sahip. Futbolu iyi biliyorlar. Trabzon'da olmayı çok seviyorum. Uzun yıllar burada kalmayı isterim" yanıtını verdi. "30 numaralı formanı senin için bir anlamı var mı? sorusuna Serkan Balcı, "Çıkış yaptığım dönemde bu formayı giyiyordum. O nedenle bundan sonra da o formayı giymeye devam edeceğim. Uğurum olduğunu söyleyebilirim" dedi.

"Bir çocuk sahibi olman futbol hayatını uzatacak mı? Yoksa seni futbolu bırakmaya iter mi?" şeklinde yöneltilen soruya Balcı, "Tabi ki de uzatacak. Artık sorumluluklarım artı. Tek başıma değilim. Bir ailem var. Herkesin geleceğini düşünmek zorundayım. Futbolu sevdiğim sürece bırakmayı düşünmüyorum. Şu anda futbolu çok seviyorum" diyerek cevap verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri