Sezer: "Oturmaya gelmedim"

Sezer, Trabzonspor'a transfer olmaktan dolayı mutluluktan uçuyor. Genç futbolcu Trabzonspor'da hedefleri ile ilgili Genel koordinatör Orhan Cavuşoğlu'nun sorularını yanıtladı İşte Sezer Badur ropörtajı: İnanılmaz mutluluk duyuyorum. Ailemde birlikte Trabz

Sezer, Trabzonspor'a transfer olmaktan dolayı mutluluktan uçuyor. Genç futbolcu Trabzonspor'da hedefleri ile ilgili Genel koordinatör Orhan Cavuşoğlu'nun sorularını yanıtladı

 

İşte Sezer Badur ropörtajı:

 

İnanılmaz mutluluk duyuyorum. Ailemde birlikte Trabzonspora geldiğim için büyük sevinç yaşadık.Yeni yılla birlikte Trabzonsporlu oldum.Burada büyük sevinçler yaşamak istiyorum. Trabzon'un başarısına bende elimden geldiğince katkıda bulunmak istiyorum. İnşallah bunu başarırız. Ancak Trabzonspor sizinde bildiğiniz gibi bu sezona iyi başlamadı. Ne gariptir ki benim Trabzonspor'a geldiğim eski takımımım Sivasspor'da  bu sezona  iyi başlayamadı. Bunu Trabzon'da telefi etmek istiyorum. İkinci yarıda daha iyi bir Trabzonspor seyrettirmek için ben elimden geleni yapacağım.

 

BERLİNDE DOĞDUM

Gurbetçi Futbolcu olduğunu da belirten Sezer Badur” Ben Almanya' Berlin'de doğdum.Ailem Antakya ,Hataylıdır. Berlin'de doğup büyüdüm. 5 Sezondur Türkiye'de futbol oynuyorum. Alman futbolu ile Türk futbolu arasında oyuncu kalitesi ve yetenekleri olarak çok fark yok.Ancak Almanya'da katı bir disiplin var.Oradaki sistem buradakinden daha çok farklı. Almanya'da her şey planlanmıştır bir sisteme dayalıdır.Ve asla taviz vermezler.

 

MALDİNİ BENİM İDÖLÜM

3 Erkek kardeş olduklarını da sözlerine ekleyen Sezer Badur” 4 yıllık evliyim1 yaşında  oğlum var. Biz Arap kökenli olduğumuz için oğlumun ön adı Karim. Bu ismin Kuran'ı Kerim'den geldiğini bilirsiniz. Oğlumun ikinci adı da  Maldini. Ben tatilimi hep İtalya'da geçiririm.İtalyan futbolcu Maldini benim hayranı olduğumu bir futbolcu olduğu için oğluma ikinci ad olarak da Maldini adını koydum.Yanı Oğlumun adı Karim Maldini Badur.

 

TARAFTARI SEVİNDİRMELİYİZ

Trabzon Avni Aker stadında 3 sezon önce oynanan olaylı maçta ben de vardım.Ama ben oynamıyor, yedekler arasında oturuyordum. Orda bizim de Trabzonlu oyuncularında suçu yoktu. Tabiki bu olaylar her yerde olaylar olabilir.Ama temennim bu olayların bir daha yaşanmaması. .İnanın o maçta sahada hepimiz çok kötü duygular yaşadık.Bu kötü duyguları bizde yaşadık Trabzonsporlu oyuncularda yaşadı.Trabzon halkı futbolu çok seviyor. Takımın kötü gidişatından da üzüntü yaşıyor.Orda ki olayları normal karşılamak lazım. İnşallah bu kötü gidişatı engeller Trabzonspor taraftarlarını ikinci yarıda sevindiririz.

 

ORTA SAHANIN HER YERİHNDE OYNARIM

Ben orta sahanın her yerinde oynarım.Sivassporda ön libero oynadım forvet arkası oynadım orta sahanın sağında da solunda da oynadım.Hocam orta sahada nerde görev verirsi orda oynarım. Orta sahada kendimi daha rahat hissedirim.

 

TRABZONA GELECEĞİM AKLIMA GELMEZDİ

Trabzonspor'da futbol oynayacağım hiç aklıma gelmezdi.Ben Trabzon'daki olaylı maçta  sahada değildim.Isınmak için kalenin arkasına gitmiştim. Burada bir gün oynayacağım nerden aklıma gelsin. Gerci insan kendine bir hedef koyuyor .Bu hedefe de ulaşmak için çalışıyor.Bende büyük takımlardan birinde oynamayı hedefliyordum. Ben basamak basamak yükselmek istiyordum. Trabzon'da büyük camia. Şimdi burada şampiyonluk da yaşamak istiyorum.

 

SEDAT'VE A.RAHMAN'A SORDUM
Trabzonspor yönetiminin taraftarlarına yeni yıl sürprizlerinden biri olan Sezer Badur transfer teklifi geldiğinde eski taktım arkadaşları Trabzonlu futbolcular Sedat ve Abdurrahmanla konuştuğunu belirterek” Onlar bana hiç düşünme hemen teklifi kabul et Trabzon'a  git dediler.Trabzon'un bir futbol şehri olduğunu anlattılar. Tarihini doğasını öve öve bitiremediler. Transfer teklifine evet dememde onlarında büyük payı var.Bana git diyince hiç düşünmedim.

 

FORMAYI ALACAĞIM

Genç futbolcu Trabzon'a oturmaya gelmediğini belirterek” Trabzonspor'a transfer olamam hedeflerimden sadeci biriydi.Buraya oturmaya değil oynamaya geldim. Takımda çok kaliteli futbolcular var.Formayı almak kolay değil.Ancak ben hırslı bir futbolcuyum.Bunun için çok çalışmama gerektiğini biliyorum.Şenol hoca bana güvendi ve transferime onay verdi. Onu mahcup etmeyeceğim.Taraftara yönetime layık olmaya çalışacağım.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri