Southampton'tan Onuachu kararı: Geri adım attılar

Transfer döneminde Trabzonspor’un yoğun ilgisine rağmen oyuncusunu satmayan Southampton, golcü oyuncu Paul Onuachu'yu kadroya almaya başladı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu, performansıyla dikkat çekmiş ve Bordo-Mavili ekip, oyuncunun bonservisini almak için ciddi girişimlerde bulunmuştu.

Ancak Southampton, yapılan tüm teklifleri geri çevirdi. İngiliz ekibi, oyuncuyu satma konusunda direnç göstererek Onuachu'yu kadrosunda tutmaya karar verdi.

KADROYA ALINMIYORDU

Southampton, transfer döneminde Onuachu'yu kadroda tutma kararı almasına rağmen, sezonun başından beri golcü oyuncu forma şansı bulamıyordu. Nijeryalı forvet, sezonun ilk 5 haftasında kadroya dahil edilmezken, geçtiğimiz hafta Bournemouth maçıyla birlikte kadroya geri döndü.

ARSENAL'A KARŞI YEDEK

Southampton, geçtiğimiz hafta Bournemouth karşılaşmasında kadroya dahil ettiği Onuachu’ya, bu hafta Arsenal maçına dahil etti. Henüz sahaya çıkmamış olsa da, oyuncunun tekrar kadroda yer alması dikkat çekti. Onuachu, Southampton ile 30 Haziran 2026’ya kadar da sözleşmesi bulunuyor.

ONUACHU'NUN GELECEĞİ NE OLACAK?

Bu sezon süre almamış olan 30 yaşındaki Nijeryalı forvet için, Southampton’ın geri adım atması ve kadroya dahil etmesi geleceği hakkında olumlu sinyaller verdi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri