Sporting Lizbon - Casa Pia Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Mücadele, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü Estadio Jose Alvalade stadyumunda oynanacak ve futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Portekiz Premier Lig'in 8. haftasında zirvede yer alan Sporting Lizbon, evinde Casa Pia'yı konuk edecek. Mücadele, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü Estadio Jose Alvalade stadyumunda oynanacak ve futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Sporting Lizbon - Casa Pia Maçı Ne Zaman?

Sporting Lizbon ve Casa Pia arasındaki maç, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak. Mücadele, ligin zirvesindeki Sporting Lizbon'un ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Sporting Lizbon - Casa Pia Maçı Saat Kaçta?

Karşılaşma, Türkiye saati ile 22.30'da başlayacak. Maçın Portekiz'de de büyük bir heyecanla takip edilmesi bekleniyor.

Sporting Lizbon - Casa Pia Maçı Hangi Kanalda?

Maç, futbolseverler tarafından S Sport Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca, maçın çeşitli dijital platformlarda da yayınlanması bekleniyor.

Hakem ve Yardımcı Hakemler

Maçın hakemi, Portekizli hakem M. Nogueira olacak. Yardımcıları ise P. Bras ve A. Dias olarak görev yapacak.

Sporting Lizbon'un Form Durumu

Sporting Lizbon, sezonun güçlü ekiplerinden biri olarak dikkat çekiyor. Son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan takım, 21 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Zirvedeki yerini sağlamlaştırmak isteyen Sporting Lizbon, Casa Pia karşısında ev sahibi avantajını kullanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri