Sturm Graz - Sporting CP Maçı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, bu zorlu mücadeleye dair detayları merak ediyor ve özellikle maçın yayın saati, hangi kanalda izlenebileceği ve takımların muhtemel kadroları hakkında bilgi arıyor. İşte tüm detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamalarının heyecanı devam ediyor. Bu hafta, Avusturya temsilcisi Sturm Graz, Portekiz'in güçlü ekiplerinden Sporting CP ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, bu zorlu mücadeleye dair detayları merak ediyor ve özellikle maçın yayın saati, hangi kanalda izlenebileceği ve takımların muhtemel kadroları hakkında bilgi arıyor. Sturm Graz - Sporting CP maçına dair tüm bilgileri bu haberde bulabilirsiniz.

Sturm Graz - Sporting CP Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan dorukta! Sturm Graz ve Sporting CP takımları, bu hafta kozlarını paylaşacak. Futbolseverler, karşılaşmanın ne zaman oynanacağını merakla araştırıyor. Sturm Graz - Sporting CP maçı 22 Ekim 2024 Salı günü oynanacak.

Sturm Graz - Sporting CP Maçı Saat Kaçta?

Sturm Graz ile Sporting CP arasında oynanacak bu heyecan verici mücadele, 22.00'de başlayacak. Karşılaşmanın başlama saati, futbol tutkunları tarafından yakından takip ediliyor.

Sturm Graz - Sporting CP Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Sturm Graz - Sporting CP karşılaşması Tabii Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen futbolseverler, Tabii Spor kanalında karşılaşmayı canlı takip edebilecek.

Sturm Graz - Sporting CP Muhtemel 11'ler

Her iki takım da sahaya en iyi kadrolarıyla çıkmayı hedefliyor. Muhtemel 11'ler ise şu şekilde:

Sturm Graz Muhtemel 11'leri:
Kaleci: Siebenhandl
Savunma: Dante, Borkovic, Gazibegovic, Schnegg
Orta saha: Prass, Gorenc-Stankovic, Hierlander
Forvet: Sarkaria, Höjlund, Jantscher

Sporting CP Muhtemel 11'leri:
Kaleci: Adán
Savunma: St. Juste, Coates, Inácio
Orta saha: Porro, Ugarte, Morita, Nuno Santos
Forvet: Trincão, Paulinho, Edwards

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri