Süper Kupayı kim kazandı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa'yı Beşiktaş kazandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa, bu yıl Beşiktaş ile Galatasaray arasında gerçekleşti.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek kupayı müzesine götürdü.

TFF'nin 2006 yılından bu yana düzenlediği ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında oynanan bir müsabaka olarak dikkat çekiyor. Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Beşiktaş,kupa için karşı karşıya geldi.

Maçın Golleri ve Önemli Anları

Beşiktaş'a galibiyeti getiren gollerin ilki, 1. dakikada Ciro Immobile'den geldi. 53. dakikada Jonas Svensson farkı ikiye çıkarırken, Ciro Immobile 80. dakikada penaltıdan attığı golle durumu 3-0 yaptı. Maçın uzatma dakikalarında, 90+1. dakikada Rafa Silva ve 90+2. dakikada Mustafa Hekimoğlu’nun golleriyle maç 5-0 tamamlandı.

Galatasaray'dan Victor Nelsson, 87. dakikada Mustafa Hekimoğlu'na yaptığı faul nedeniyle kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri