Süper Lig’de deprem! Kulüp başkanı görevi bıraktı

Adana Demirspor'un başkanı Sancak görevini Bedirhan Durak'a devretti.

Süper Lig'in son sıralarına demir atan ve kötü gidişatı durduramayan Adana Demirspor'da, 3-1'lik Samsunspor yenilgisi sonrası başkan Murat Sancak görevinden istifa etti. Sancak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, başkanlık görevini Bedirhan Durak'a devrettiğini duyurdu.

Murat Sancak, istifa kararını maçtan önce aldığını belirterek şunları ifade etti:

"Bugünden sonra, geçmişte ve bugün yaşanan tüm olayları, Adana Demirspor'un zarar görmesi için planlanan ve çeteleşerek yürütülen oyunları en kısa sürede açıklayacağım. Kulübümüz, belirli isimler tarafından adeta sömürülmüş durumda. Bu kişileri ve yaptıklarını camiamız ve kamuoyuyla paylaşmak benim sorumluluğumdur.

Gerçek Adana Demirspor taraftarlarına sesleniyorum: Sizlerden helallik istiyorum. Benim hakkım varsa helal olsun. Ancak, menfaatleri uğruna ruhunu satan kişilerle yola devam etmem imkansızdı.

'DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ'

Son olarak, devir şartlarını bekleyen kişilere sesleniyorum; beklentilerinizi boşa çıkaracağım. Bu kulüp, sizin ve destekçilerinizin eline geçmeyecek. Adana Demirspor'u, hak eden ellere devredeceğim."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri