''TFF Türkiye'yi böldü''

2016 Futbol Şampiyonası için adaylık başvurusunda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu'nu Türkiye'de futbolun beşiği sayılan Trabzon'u saf dışı bıraktı.2016 Futbol Şampiyonası'nın oynanacağı 8 il içine Trabzon dahil edilmezken, Trabzon ve Şanlıurfa ile birl

2016 Futbol Şampiyonası için adaylık başvurusunda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu'nu Türkiye'de futbolun beşiği sayılan Trabzon'u saf dışı bıraktı.

2016 Futbol Şampiyonası'nın oynanacağı 8 il içine Trabzon dahil edilmezken, Trabzon ve Şanlıurfa ile birlikte yedek il kapsamında değerlendirmeye alındı.

Konu ile ilgili olarak gerek yorum sitelerinde ve gerekse haber61'e ulaşan mail ve telefonlarda Trabzonlular tepkilerini sert ifadeler ile dile getirdiler:

Türkiye üzerinde oynanan oyunlara TFF alet oldu:

Yıllardır Türkiye üzerinde oynanan oyunlara TFF'nin de alet olduğunu ifade eden Trabzonlular “İşte TFF'nin Türkiyesi” şeklinde de bir haritayı içlerinin acıdığını ifade ederek bizlerle paylaştılar. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasına Türkiye adına müracaat edildiği belirtilerek “bizi kimse bölemez ama TFF böldü” serzenişinde de bulunarak sert ifadeler kullandılar.

İşte o harita:

Çeşitli Forum siteleri ve haber61.net'e gelen maillerde Türkiye Futbol Federasyonu'nun artık  batının Türkiye Futbol Federasyonu olduğunu söylenerek, kendileri için sadece Futbol Federasyonu olarak görüldüğü şeklinde cümlelere de yer verildi.

Özgener istifa etmeli:

Trabzonlular Özgener'in kesinlikle ve en kısa sürede istifa etmesi gerektiği düşüncesinde birleşirken şu şekilde konuştular “Özgener acil olarak istifa etmelidir. İstifa etmemek için direnirse Hükümet bu konuda gereğini yapmalıdır. Geçmişte Haluk Ulusoy ve yönetimine yaptıkları gibi baskı kurarak Özgeneri istifaya, ya da TFF'yi seçime götürmeliler. Hükümetimiz bu konularda tecrübeli Haluk Ulusoy'a yaptıklarını Özgener'e de yapmalarını bekliyoruz”

Gürcistan'ın Avrupa Futbol Şampiyonasını almasını mı bekleyelim:

Forum ve maillerdeki tepkiler bu ifadelerle de kalmayarak, UEFA haritasında Türkiye'de şampiyon çıkarmış 2 ilin gösterildiği hatırlatılarak “Sen UEFA'da Türkiye'de İstanbul dışında şampiyonluk çıkarmış tek ili devre dışı bırakarak bu şampiyonayı nasıl alacaksın. Trabzon olarak bu şampiyonada yer almak için Gürcistan'ın aday olmasını ve şampiyonayı almasını mı bekleyelim ifadelerine de yer verildi.

İlgili haberlerimiz:

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri