TFF'ye tepkiler çığ gibi büyüyor

Trabzon Fikir Kulübü EURO 2016 Avrupa Şampiyonasının yapılacağı iller arasına Trabzon'un alınmayışı ile ilgili pazartesi günü TFF'yi protesto edecek.İşte Trabzon Fikir Kulübü'nden bu konu ile ilgili yapılan açıklama:Ankara'nın doğusu “Vatan Toprağı” değil

Trabzon Fikir Kulübü EURO 2016 Avrupa Şampiyonasının yapılacağı iller arasına Trabzon'un alınmayışı ile ilgili pazartesi günü TFF'yi protesto edecek.

İşte Trabzon Fikir Kulübü'nden bu konu ile ilgili yapılan açıklama:

Ankara'nın doğusu “Vatan Toprağı” değil mi? Başka bir deyişle “Sizin Türkiye'nizin doğu sınırı Kayseri mi?”

“Sözde Türkiye Futbol Federasyonu” 23 Aralık Çarşamba günü yaptığı basın toplantısı ile 2016 yılı Avrupa Futbol Şampiyonası'na başvuru dosyasının detaylarını açıkladı.

Türkiye'nin futbol denince akla gelen ilk şehirlerinden biri olan Trabzon başta olmak üzere Ankara'nın doğusunda hiçbir şehrin dahil edilmediği bu organizasyon başvurusu şayet kabul edilirse adı “Batı Anadolu 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası” olarak tarihe geçecektir. Tüm Türkiye'nin gözleri önünde cereyan eden bu bölücü anlayışa hayır diyebilmek için Trabzon Fikir Kulübü'nün konu ile ilgili yapacağı basın açıklamasını onurlandırmanızı dileriz.

Bu organizasyona dahil edilmeyen tüm şehirler adına yapacağımız bu basın toplantısına tüm Trabzonlu hemşerilerimiz gibi diğer illere ait derneklerin temsilcileri de davetlidir. Tüm Türkiye'nin gözleri önünde cereyan eden bu bölücü anlayışa 'hayır' diyebilmek için Trabzon Fikir Kulübü'nün konu ile ilgili yapacağı basın açıklamasını onurlandırmanızı dileriz.

Tarih: 28 Aralık Pazartesi
Yer: Trabzon Eğitim Kültür Sanat Derneği
Saat: 10:30
Adres: Türkali Mahallesi,Ihlamurdere cad. Mısırlı Bahçe Sokak No: 14 Beşiktaş
Telefon: 0212 236 6261
Bilgi İçin: Seyfi Erbaş (0532 274 24 47)

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri