Tolga Zengin'e ilginç soru?

Okulda büyük ilgiyle karşılaşan Tolga, öğrencilerin sorularını yanıtladı.Bir öğrencinin boyunun nasıl bu kadar uzadığıyla ilgili soruyu yanıtlayan Tolga, genetik nedenlerin yanı sıra beslenmenin de çocukların gelişimleri için çok önemli olduğunu vurguladı


Okulda büyük ilgiyle karşılaşan Tolga, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Bir öğrencinin boyunun nasıl bu kadar uzadığıyla ilgili soruyu yanıtlayan Tolga, genetik nedenlerin yanı sıra beslenmenin de çocukların gelişimleri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Okul çağı çocuklarının beslenmesinin, özellikle zihinsel fonksiyonları ve dolaşım sistemini güçlendirmek açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Tolga, “Peynir, süt, yoğurt, balık, tavuk, kırmızı et, kuru baklagiller, meyve, sebze gibi gıdalar, beslenmenin temel taşlarını oluşturuyor. Ben bu ürünleri tüketmeye çok önem verdim. Bunun yanı sıra düzenli olarak spor yaptım. Sonuç olarak da boyum bu noktaya geldi” dedi.

Tolga kariyeri ve takımın gidişatıyla ilgili sorulara ise, “Küçük yaşlardan beri futbolla ilgileniyorum ama bunun yanı sıra derslerime de çok önem verdim. Küçük yaşlarda en büyük hedefim doktor olmaktı. Bunun için çok uğraştım ama daha sonra futbol sevgisi ağır bastı ve yeteneğim doğrultusunda kaleci oldum.

Takımın gidişatıyla ilgili olarak ise devre arasında toparlandığımızı söyleyebilirim. Takımın başına Şenol Güneş'in gelmesiyle birlikte iyi bir çıkış yakaladık. Ben inanıyorum ki ikinci yarıda taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alabileceğiz” diye konuştu.

Tolga, takımda yedek kalmasıyla ilgili soruya ise, “Önemli olan hocamızın kararıdır. Sylva da Onur da çok kaliteli kaleciler. Hangimize görev verilirse elimizden gelenin en iyisini yaparız. Bana da şans geleceğini düşünüyorum” cevabını verdi.

Tolga, soru cevap kısmının ardından minik öğrencilere bol bol imza dağıtıp, beraber fotoğraf çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri