Trabzon Lisesi Türkiye 3.sü

 Trabzon Lisesi kız futbol takımı yarı final müsabakalarını atlattıktan sonra Manisa'da oynanan final maçını aldıktan sonra Türkiye 3.sü oldu.   32 takımı atlatarak 8. sıraya yerleşen Trabzon Lisesi Kız Futbol takımı Kız Futbolu Türkiye Şampiyonası'na kal

 

Trabzon Lisesi kız futbol takımı yarı final müsabakalarını atlattıktan sonra Manisa'da oynanan final maçını aldıktan sonra Türkiye 3.sü oldu.  

 

32 takımı atlatarak 8. sıraya yerleşen Trabzon Lisesi Kız Futbol takımı Kız Futbolu Türkiye Şampiyonası'na kaldı. Sırayla Antalya'yı 2-0 yendi, Elazığ takımıyla oynadığı maçı 7.0 aldı. İzmir'e 3-1 yenildi ve son maçı Zonguldak'la oynayan Trabzon Lisesi 3-1 skorla bu maçı alarak Türkiye 3. sü olmayı yaşardı.

 

Trabzon Lisesi Okul Müdürü Ömer Eyüboğlu yaptığı açıklamada; “Geçen yıl Türkiye 4.sü olmuştuk. Bu yıl Türkiye 3. olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Yunus Emre Lise'sinin Türkiye 2. si olması da ayrıca bizi sevindirdi. Seneye dünya şampiyonasına hazırlanmalarını bekliyoruz. Trabzon'un ismini bu şekilde duyurmaktan mutlu oluyoruz” dedi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri